Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Корпоративни Клиенти

Най-актуалното в Булбанк Онлайн за корпоративни клиенти

Стъпка 1

Впишете се във Вашия Корпоративен профил в Стандартната версия на Булбанк Онлайн. За да използвате услугата е необходимо да сте регистриран потребител в Онлайн банкирането.

Стъпка 2

Открийте меню „Дигитални продукти“ и изберете дали да заредите едно от двете подменюта Анализ на ниво компания и Анализ на ниво индустрия.

Стъпка 3

Използвайте филтрите, за да изберете между 12 ключови критерии, по които да сравните резултатите на Вашата компания с останалите участници на пазара или със средното представяне в различни сектори.

Дигитален финансов анализ в Булбанк Онлайн

УниКредит Булбанк е първата банкова институция предоставяща функционалност, която дава възможност да проследите в графичен вид движението на финансовите показатели на Вашата компанията, както и да сравните представянето си, спрямо топ пет конкурентни компании на пазара, въз основа на избрани от Вас предефинирани критерии.


Научете повечеза Дигитален финансов анализ в Булбанк Онлайн

Помощен център

Регистрация

За да активирате услугата, е необходимо да посетите удобен за Вас филиал на УниКредит Булбанк и да подадете искане за ползване на Булбанк Онлайн.

Сметки и карти

Тук ще можете да проследите движенията си по карти, обороти и баланс по сметки за зададен от вас период.

Кредити

Можете да се запознаете с подробна информация за кредитните ви линии.

Вижте всичкив Помощен център

Много повече от банкови продукти

registratsia.png

Регистрация

За да активирате услугата, е необходимо да посетите удобен за Вас филиал на УниКредит Булбанк и да подадете искане за ползване на Булбанк Онлайн.

prevodi.png

Преводи

Чрез онлайн банкирането може да извършвате плащания в лева/ валута, SEPA или СЕБРА преводи, бюджетни плащания, обмяна на валута или директен дебит.

paketni-plashtania.png

Пакетни плащания

В меню пакетни плащания имате възможност да нареждате заплатите на вашите служители, както и да зареждате голям брой единични плащания от файл във формат МТ103.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ

Инсталирайте Булбанк Мобайл във вашия телефон

Банкирайте бързо и лесно, когато и където поискате с няколко клика!