Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Функционалности

Управлявате средствата си 24/7, нареждате преводи, плащате битови сметки, заявявате банкови продукти и услуги без да се налага да посещавате банков клон.

Функционалности

Инсталирайте банката в телефона си

Регистрация

Станете клиент на Булбанк Онлайн и ще можете да използвате вашите средства по всяко време, да превеждате пари в страната и чужбина, да погасявате задължения по кредити и кредитни карти, да плащате битови сметки и да заявявате продукти и услуги онлайн.

Научете повечеза Регистрация

М-токен

М-токен е приложение, част от Булбанк Мобайл, чрез което се генерират уникални кодове за подписване на плащания и заявки в Булбанк Онлайн.

Научете повечеза М-токен

Начален екран

Разполагате с основна информация за ползваните от вас банкови продукти и имате бърз и лесен достъп до всички функционалности на Булбанк Онлайн.

Научете повечеза Начален екран

Плащания

През Булбанк Онлайн извършвате различни плащания за секунди! Можете да нареждате преводи между ваши лични сметки, вътрешнобанкови и междубанкови преводи, плащане на битови сметки.

Научете повечеза Плащания

Сметки

С Булбанк Онлайн следите детайли за движения, виждате получени преводи и извършени плащания за секунди.

Научете повечеза Сметки

Карти

Следите информация по вашите дебитни и кредитни карти, като наличност, извършени трансакции, текущи задължения и др. Получавате динамични пароли при интернет плащания, блокирате и активирате картите си и още!

Научете повечеза Карти

Кредити

Бъдете информирани за вашия потребителски, ипотечен или стоков кредит 24/7 с Булбанк Онлайн! В услугата разполагате с информация като – дата и размер на следваща вноска, остатъчен размер на кредита, история на направените до момента погасявания.

Научете повечеза Кредити

Инвестиции и пазари

Менюто дава възможност да подавате поръчки за покупко-продажба на ценни книжа и да проверявате, проследявате поръчките и сделките от портфейла си.

Научете повечеза Инвестиции и пазари

Заявки

Възползвайте се от дистанционната заявка на продукти през Булбанк Онлайн. През услугата може да кандидатствате за потребителски кредит, овърдрафт, да заявите нова дебитна или кредитна карта с възможност за доставка до желан от вас адрес, разплащателна сметка и други.

Научете повечеза Заявки

Спестявания и инвестиции

С онлайн банкирането получавате бърз и лесен достъп до детайлите по вашите спестявания и инвестиции! Само с няколко клика проверявате дистанционно актуалната стойност на инвестицията, общо инвестираната сума, реализираната доходност до момента и други.

Научете повечеза Спестявания и инвестиции

И още много

Възползвайте се от многобройните възможности за банкиране, които ви дава приложението.

Научете повечеза И още много

Помощен център

Как да извършвам преводи?

Трябва да изпратите пари на приятел или искате да прехвърлите пари между собствени сметки? Вижте как може да направите това в няколко стъпки.

Научете повечеза Как да извършвам преводи?

Как да активирам М-токен?

Гарантирайте си допълнително спокойствие и удобство при подписване на плащания и операции в Булбанк Онлайн с М-токен, като го инсталирате още сега.

Научете повечеза Как да активирам М-токен?

Как да платя битовите си сметки?

Само в няколко лесни стъпки плащате вашите сметки за ток, вода, интернет, телевизия и още много!

Научете повечеза Как да платя битовите си сметки?

Вижте всичкив Помощен център

Инсталирайте Булбанк Мобайл във вашия телефон

Банкирайте бързо и лесно, когато и където поискате с няколко клика!