Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Кариери

УниКредит Кънсюмър Файненсинг EАД е компания от семейството на УниКредит Груп, която е лидер в областта на потребителското кредитиране в България. Корпоративната политика е насочена към създаване на финансиране от ново поколение чрез високо качество на обслужване и иновативни решения.

Репутацията ни се гради върху доверие, отговорност и качество на работата.

Свободни позиции

 

 

Кариери

Държим на ценностите си

Хартата на почтеността на УниКредит Груп е в същността на нашата идентичност и основен механизъм, който ни мотивира като служители да бъдем активни и инициативни, като същевременно сме отговорни към колегите, клиентите и акционерите си. Хартата е базирана на споделени ценности – честност, прозрачност, уважение, равнопоставеност, доверие и свобода на действие.

Стремим се към устойчиво развитие

Устойчивото развитие е най-добрият начин да гарантираме създаването на дългосрочна стойност за своите акционери. Ние се придържаме към устойчиво развитие като следваме дългосрочни икономически цели, лоялност към клиентите си, лидерство, ценности и равнопоставеност при управлението на хората.

Харесваме хората, които поемат отговорност

Отговорността е един от основните ръководни принципи в УниКредит. В процес на подбор на нови служители, ние търсим хора, които споделят нашия възглед „Аз мога”, които са ориентирани към резултати и са устремени към придобиване на знание и същевременно не се вземат твърде сериозно.