Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Нужно ви е финансиране на мечтания дом?

Бъдете спокойни, че когато намерите мечтания дом, ще получите кредит и той ще стане ваш, като посетите удобен за вас банков филиал на УниКредит Булбанк. Там ще ви консултираме за максималната сума, която банката може да ви предостави като кредит. По-долу можете и сами да изчислите месечната си вноска с желаната от вас сума и срок. 

Запитване

Нужно ви е финансиране на мечтания дом?

Промо

Лесно е да живеем в енергийно ефективна сграда

Специална лихвена отстъпката при закупуване на жилище в сграда с енергийна ефективност клас А или по-висок.

Научете повечеза Промо

Определете параметрите по финансирането на вашия мечтан дом

  • По-краткият срок води до по-висока месечна вноска, която в повечето случаи натоварва месечния бюджет. Съветваме ви да не подхождате с максимални очаквания, тъй като прогнозирането на неочаквани разходи е трудно.
  • Времето е ваш помощник. Изберете по-дълъг срок, така че месечната вноска да не промени значително стандарта ви на живот.
  • С нарастване на доходите ви в бъдеще, можете да поискате от банката съкращаване на срока на кредита, срещу заплащане на минимална такса.
  • Може да извършвате предсрочно погасяване на част или цялата сума на кредита по всяко време, като след първата година от срока на кредита не се дължат такси.
  • Най-добре е тя да е малко след датата на получаване на основния ви месечен доход (заплата, хонорар и т.н.).
  • Така ще управлявате разходите си по-добре, като заделяте по-удобно частта от месечните доходи за редовното погасяване на кредита.
  • Преводът на работна заплата в UniCredit Bulbank ви гарантира по-добри ценови условия, както и удобство за обслужване на кредита.
  • Нашият съвет е кредитът да е във валутата, в която получавате доходите си. По този начин ще избегнете риска от евентуално покачване на валутния курс в бъдеще.

Защо застраховката към кредита е "спасителен пояс"?

Предимства на Застраховка "Живот"

При фатален край или инвалидизация, застрахователят ще изплати обезщетение, равно на остатъчния дълг по кредита, като по този начин вашите наследници няма да бъдат натоварени с кредитното задължение. При временна загуба на трудоспособност или безработица, застрахователят ще покрие до 6 месечни вноски по кредита. 

Предимства на Застраховка "Имущество"

Подсигурете се срещу бедствия и аварии. Застраховката на ипотекираното имущество покрива разходите по отстраняването на щети в следствие на непредвидени събития, които понякога се оказват непосилни за семейния бюджет.

Препоръчително е да застраховате имота  на пазарната му стойност, отколкото до размера на остатъчния дълг по кредита. 

Какви са разходите по покупка на имота?

 

Общ размер на разходите 0
 
 
 
Обща сума на разполагаеми средства 0

Какви документи са необходими за одобрение и усвояване на кредит – кой, защо и откъде ги вади?

В документа ще намерите цялата необходима информация за всеки документ.

И сега какво?

Знаем, че нанасянето в ново жилище е вълнуващо и е празник за цялото семейство, но въпреки това остават няколко детайли, за които ще трябва да се погрижите.   

 

Нанасям се