Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Функционалности

Нареждане на преводи, следене на наличност по сметката, плащането на ток, вода, интернет и още много! Научете какво можете да правите с вашия Булбанк Мобайл, където и да се намирате. 

Функционалности

Функционалности

Стани клиент

Станете клиент на УниКредит Булбанк дистанционно! С нашия дистанционен процес, можете да си откриете сметка където и да се намирате само за няколко минути и без да се налага да посещавате клон на банката.

Научете повечеза Стани клиент

М-токен

М-токен е приложение, част от Булбанк Мобайл, чрез което се генерират уникални кодове за подписване на плащания и заявки в онлайн банкирането Булбанк Онлайн.

Научете повечеза М-токен

Начален екран

Разполагате с основна информация за ползваните от вас банкови продукти и имате бърз и лесен достъп до всички функционалности на приложението.

Научете повечеза Начален екран

Сметки

Проверявайте състоянието по вашите сметки от телефона! С Булбанк Мобайл следите детайли за движения, виждате получени преводи и извършени плащания за секунди.

Научете повечеза Сметки

Карти

Следите информация по вашите дебитни и кредитни карти, като наличност, извършени трансакции, текущи задължения и др. Добавяте картите си в дигитален портфейл, получавате динамични пароли при интернет плащания, блокирате и активирате картите си и още!

Научете повечеза Карти

Кредити

Бъдете информирани за вашия потребителски, ипотечен или стоков кредит 24/7 с Булбанк Мобайл! В приложението разполагате с информация като – дата и размер на следваща вноска, остатъчен размер на кредита, история на направените до момента погасявания.

Научете повечеза Кредити

Спестявания и инвестиции

С мобилното банкиране получавате бърз и лесен достъп до детайлите по вашите спестявания и инвестиции! Само с няколко клика проверявате дистанционно актуалната стойност на инвестицията, общо инвестираната сума и реализираната доходност до момента.

Научете повечеза Спестявания и инвестиции

Плащания

През Булбанк Мобайл извършвате различни плащания за секунди! През приложението можете да нареждате преводи между ваши лични сметки, вътрешнобанкови и междубанкови преводи, плащане на битови сметки.

Научете повечеза Плащания

Заявка на продукт

Възползвайте се от дистанционната заявка на продукти през Булбанк Мобайл. През приложението може да кандидатствате за потребителски кредит, да заявите нова дебитна карта с възможност за доставка до желан от вас адрес, спестовен план Amundi и други.

Научете повечеза Заявка на продукт

И още много

Възползвайте се от многобройните възможности за банкиране, които ви дава приложението.

Научете повечеза И още много

Помощен център

Как да извършвам превод?

Трябва да изпратите пари на приятел или искате да прехвърлите пари между собствени сметки? Вижте как може да направите това в няколко стъпки.

Научете повечеза Как да извършвам превод?

Как да активирам М-токен?

Гарантирайте си допълнително спокойствие и удобство при подписване на плащания и операции в Булбанк Онлайн с М-токен, като го инсталирате още сега.

Научете повечеза Как да активирам М-токен?

Как да получа динамична парола за плащания в интернет?

Пазарувате в интернет и ви е необходима динамична парола, за да завършите плащането? Вижте как да я получите.

Научете повечеза Как да получа динамична парола за плащания в интернет?

Вижте всичкив Помощен център

Инсталирайте Булбанк Мобайл във вашия телефон

Банкирайте бързо и лесно, когато и където поискате с няколко клика!