Булбанк Мобайл

Инсталирайте банката в телефона си!

mobile phone with bulbank mobile app

Заявете Булбанк Мобайл

Моля, попълнете вашето име и фамилия на кирилица.
Моля, въведете валиден email.
Моля, въведете валиден телефон за връзка.
Проверката за роботи е задължителна.
phone 0700 1 84 84

на цената на един градски разговор

mobile phone 1 84 84

за местни мобилни оператори

mobile phone Централа на УниКредит Булбанк

пл. Света Неделя No.7
1000 София
България
Факс: 02/988 4636
SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Какво ново?

Видео галерия

За всеки случай от Вашето ежедневно банкиране създадохме по едно демо видео, което да Ви ориентира в многообразието от функции и приложения на Булбанк Мобайл

 

Activation

Активиране

Как да активирам Булбанк Мобайл, бързо и лесно?

Budget payments

Бюджетни плащания

Как да извършвам плащания към бюджета, да погасявам задължения през Булбанк Мобайл?

Order management

Създадени преводи

Как да изпращам създадени преводи в интернет банкирането през мобилното банкиране?

 

 

QR payments

Плащания с QR

Как да платя с QR код без да се налага да въвеждам досадния IBAN?

Bill payments

Битови сметки

Как да заплатя битовите си сметки и да получавам нотификации за нови задължения?

Option to block / unblock cards

Управление на карти

Как да блокирам / активирам своите карти през Булбанк Мобайл?

Защо Булбанк Мобайл?

Нов дизайн

Дизайнът на Булбанк Мобайл използва максимално възможностите на вашия смартфон и таблет, за да предложи уникално изживяване, докато банкирате. Мобилното ни приложение е единственото на пазара, което се контролира с жестове на ръката наляво, надясно, нагоре или надолу.

Високи стандарти за сигурност

Булбанк Мобайл използва най-модерните световни практики за сигурност в сферата на мобилните технологии. Приложението се активира с уникален активационен код, а достъпът до защитената зона се осъществява чрез създаден от вас ПИН код. Ако го сгрешите три пъти, приложението се заключва. Комуникацията на приложението с банковият сървър е криптирана, като обмяната на информацията се защитава с уникална, еднократна парола (OTP), генерирана от апликацията при всяко клиентско действие – проверка на сметка, превод и т. н.

Много полезни функции

Вграденият локатор на приложението ви показва най-близкия до вас банкомат или клон на УниКредит Булбанк. Допълнително за всеки клон ще намерите телефон за контакт, работно време и маршрут, по който да стигнете. С валутния калкулатор можете да пресмятате лесно и бързо по курсовете на основните валути.

Спестява време и пари

Мобилното банкиране ви осигурява бързина и удобство. Отпада необходимостта да посещавате клон на банката и да се съобразявате с работното време. Премествате екрана на дясно и виждате приходите по сметката си. За всички разходи от сметката, плъзгате на ляво. Правите преводи само с няколко докосвания на екрана, като цената за трансакциите през мобилното банкиране е до три пъти по-ниска, отколкото ако същият превод се прави на място, в клон на банката.

Широка достъпност

Можете да инсталирате приложението на всеки телефон и таблет с операционна система iOS и Android. Единственото необходимо условие е апаратът да има достъп до интернет или безжична WiFi мрежа, както и потребителят често да актуализира с последната версия приложението, за да се възползва от всички нови функционалности.

Как да станете клиент

Активацията на приложението може да се осъществи изцяло дистанционно и за клиенти с дебитни карти, в няколко лесни стъпки, напълно безплатно и то без посещение на филиал на банката. При нужда от допълнително съдействие за Булбанк Мобайл, можете да се обърнете към Центъра за контакт с клиенти на телефон 1 84 84 за местни и мобилни оператори.

Булбанк Мобайл

Приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл Ви позволява да следите актуалната наличност по Вашата сметка, да извършвате преводи и да заплащате битови сметки директно през своя телефон или таблет. За да го инсталирате напълно безплатно свалете апликацията от Вашия app store за iOS или Android.