Всички статии от Аделина Пеева


  • 09 август 2018
  • 3328

Интересен факт е, че възможността да определяш сам работните часове води до намаляването на отсъствията от работа и повишава удовлетворението на хората.


След като разкрихте какъв балансьор сте, вижте над какво трябва да работите, за да откриете перфектния баланс между работа и личен живот.Тенденцията през годините показва, че все повече са хората, които се отказват от корпоративния живот и се захващат със собствен бизнес. Все повече са тези, които имат кураж, сили и смелост да излязат от зоната на комфорт и да се гмурнат в дълбокото и неизвестното.


С настъпването на лятото сме склонни да харчим повече. Топлото време и така мечтаните почивни дни са предпоставка да му отпуснем края и да развържем кесията.  • 02 август 2016
  • 1234

Август е! Толкова любим и толкова чакан. Лятото е в разгара си, морската вода е с температурата на въздуха, дните са безобразно топли, а вечерите обикновено винено - коктейлни, с дъх на мента.

Именно най-слънчевият месец е най-предпочитан за летните пътувания. А за да бъде една почивка пълноценна, то подготовката ѝ започва още през студените месеци ...

Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни