Когато е Коледа...

Когато е Коледа...
  • Календар икона 22 декември 2016
  • Око икона 4719

Дойде! Онова време от годината, когато светът се променя. Блясъкът в очите става по-ярък, любовта по-силна, усмивките по лицата засияват в особен, по-мил нюанс. От тук до края на Северния полюс и обратно звучат празнични мелодии, които всички си припяваме наум. Въздухът, който дишаме е някак по-особен, сякаш е изпълнен с фини нишки магически прашец, а ранните залези на Слънцето са доказателство, че нещо красиво предстои. Желанието да бъдем позитивни, добри и съпричастни измества ежедневната умора и стрес. Един от най-обичаните и чакани празници. Едни от най-любимите дни в годината. Коледа е!

Не можеш да я опишеш просто с една дума, защото Коледа е дъх на канела и портокалови кори, замръзнали елхови клонки, чаша горещ шоколад с „планина“ от сметана, топъл пуловер, изплетен от баба.

Коледа е ароматът на греяно вино, филмов семеен маратон, снежинки по прозорците, приготвяне на джинджифилови сладки, камара от многоцветни подаръци, чорапче с лакомства на камината.

Коледа е дряновото клонче в питката с късмети, пълна къща с детски смях, докато се украсява елхата, богатата трапеза около която е цялото семейство, нетърпението минути преди да разменим подаръците си.

Коледа е очакването да се сбъдне твоето чудо.

Коледа… преди всичко е състояние на духа. Коледа е лавина от емоции. Коледа е чувство. На доброта, обич, топлина. На сплотеност, на уют, на радост. На щастие и любов.

Запазете Коледната магия в сърцата си за по-дълго. Мечтайте, вярвайте в чудеса, правете добро и знайте, че приказките съществуват за истинските герои.

Коледа е тук! Насладете й се, създайте си красиви спомени и сбъдвайте смело мечтите си – вашите, на вашите близки и приятели, а защо не и на някой непознат.

Нека се сбъдне това за което мълчим.


Аделина Пеева

„Връзки с обществеността и комуникации“

Старши мениджър спонсорства и събития

Аделина Пеева е Старши мениджър спонсорства и събития в УниКредит Булбанк. Работата и интересите й са свързани с управленията на събития, CSR, комуникации и лайфстайл. В рамките на УниКредит е работила по различни проекти на местно и групово ниво – вътрешнобанкови събития, културни, спортни и бизнес инициативи и др.

Завършила е „Връзки с обществеността“ и „Рекламен мениджмънт“ в НБУ и „Вътрешно-политическа журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“.Обожава да пътува и да открива нови места и хора. Обича времето, споделено със семейството и приятелите, както и да експериментира   в кухнята.

Befmjob/QffwbAvojdsfejuhspvq/ch

Вижте всички статии от Аделина Пеева


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни