Стажантска програма 2013: най-добрият учител е практиката

Стажантска програма 2013: най-добрият учител е практиката

Някои стажове са измислени. Други са истински. Дали нашата Стажантска програма е от вторите, вие ще кажете. Може да пробвате и да се убедите лично, защото стартът й за 2013 г. вече е даден. През тази година може да избирате измежду позиции в различни сфери на дейност в централата и в клоновата мрежа на банката.

Стажът е с първоначална продължителност 3 месеца, като в зависимост от желанието на стажанта и възможността на банката, може да бъде продължен до 6 месеца. Стажантите получават месечно възнаграждение. За участниците в програмата, на които се налага да съчетават ангажираността си в банката и ходенето на лекции, банката предлага гъвкави схеми за стажуване.

Стажантската програма на УниКредит Булбанк дава възможност на младите хора да станат част от банкирането за истинския живот, коментира Емануеле Рекиа, директор „Човешки ресурси“. Стремим се непрекъснато да подобряваме програмата, като се вслушваме в обратната връзка на стажантите ни. От тази година например ще организираме обучения, подготвени и реализирани специално за тях, споделя още той.

Идеалните кандидати са тези, които са последен курс на обучението си в специалности, свързани с банковия бизнес – икономически, юридически, в сферата на информационните технологии или бизнес администрацията.

Всичко за условията и начините на кандидатстване може да видите на сайта ни – в секцията Стажантска програма.

И за финал няколко цифри: Стажантската програма се провежда за седма поредна година. До момента 1850 са участвали в нея. Само за 2012 г. в програмата се включиха 350 студенти. 94 от тях бяха назначени и продължават кариерата си в банката.

Някои стажове са истински. Дали този в УниКредит Булбанк е такъв – вие ще кажете.Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни