Стажантска програма

Отпечатай Добави в любими Изпрати

Защо в УниКредит?

УниКредит Булбанк е част от водещата европейска финансова институция УниКредит и най-голямата банка в България - лидер в областта на корпоративно, инвестиционно и частно банкиране и сред основните банки на пазара при банкирането за граждани и домакинства. В България групата е представена още с УниКредит Факторинг, УниКредит Кънсюмър Файненсинг, УниКредит Лизинг и Pioneer Investments. Ние се стремим да предлагаме нов начин на банкиране и иновативни решения за нашите клиенти. 

Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа в началото на кариерата си, затова те каним да станеш част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк. Програмата дава шанс на талантливи и млади професионалисти да започнат своята кариера в банката. Провежда се за десета поредна година, като през 2015 г. от 370 стажанти, които взеха участие в нея, 39% останаха на работа в банката.  

В приложените файлове можеш да научиш какво ти предлага тя и как може да станеш част от това вълнуващо преживяване.

Стажантска програма 2016

Стажантска програма 2016
Направленията, в които можеш да започнеш стаж

Как да кандидатстваш:

Изпрати автобиография и мотивационно писмо на адрес:

E-mail: Internship@UniCreditGroup.Bg
Subject: Internship 

Посочи ни желаните от теб област и период за провеждане на стажа. Крайният срок за подаване на документи е минимум един месец преди започване на стажа.

Последвай ни в професионалната мрежа Linked In:

Назад
Повече >
Повече >
0700 1 84 84
на цената на градски разговор или
кратък номер 1 84 84
за местни мобилни оператори
CallCentre@UniCreditGroup.bg
Валутни курсове