Отваря врати детска градина на УниКредит Булбанк в София

Отваря врати детска градина на УниКредит Булбанк в София

УниКредит Булбанк е работодател, който поставя фокус върху социалната ангажираност и грижата за хората. Следвайки тази своя политика, банката изгради първата си корпоративна детска градина. Тя предлага високо качество, съобразени с нивото на най-добрите частни детски градини в София. Партньори и клиенти на УниКредит също биха могли да се възползват от останалите незаети места в детската градина, ако подадат документи до 13 октомври 2014 г. Заявките за записване ще се одобряват по реда на постъпване до изчерпване на свободните места.

Детската градина се намира в София на ул. „Гюешево“ 14 и предстои да отвори врати на 15 октомври 2014 г. Нашата основна цел е да осигурим топла и безопасна атмосфера, в която децата да растат, играят и развиват своите таланти . Детската градина предлага допълнителни занимания, които родителите могат да избират: английски език, йога, танци. Капацитетът на градината е 44 деца, разделени в две основни групи: 1–2 годишни и 3–4 годишни.

Наш партньор в управлението е „Фънки Мънки Киндергарден“ – компания с опит, добра репутация и доказан професионализъм в тази област. Освен че притежава необходимите квалификации, всеки учител и възпитател е избран поради своята сърдечност и изключителна способност да се грижи, подкрепя, обучава и възпитава децата. Обръщаме основно внимание на:

Храненето – осигурено е специално меню, което задоволява всички хранителни потребности на децата. Хранителният режим предлага разнообразие, вкусна и питателна храна.

Доброто здраве - за което медицинският персонал полага всекидневни грижи, чрез строго съблюдаване на хигиената и правилната грижа.

Комфорта на децата - чрез отношение на подкрепа, любов и създаване на топла и спокойна атмосфера, в която децата растат уверени и самостоятелни.

Ежедневната комуникация с родителите - информирането им за напредъка и развитието на тяхното дете чрез годишен календар на събитията, карта на детето с придобитите умения и знания, индивидуални родителски срещи и не на последно място - е-mail с програмата и менюто.

Желаещите да получат повече информация или да подадат документи, могат да се свържат с нас на LjoefshbsufoAvojdsfejuhspvq/ch

Щастливи сме, че се нареждаме до компаниите, полагащи специална грижа за своите служители и техните семейства.

Екип „Човешки ресурси“

УниКредит Булбанк


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни