Задай своя въпрос на футболната легенда Фабио Капело!

Задай своя въпрос на футболната легенда Фабио Капело!

По-малко от две седмици остават до най-очакваното футболно събитие тази есен у нас – Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит. Припомняме, че легендарният трофей стартира обиколката си в Берлин на 20 септември т.г., преминавайки през пет европейски страни. Купата ще бъде в София между 18 и 20 октомври, а шансът да я зърнат отблизо ще имат и жителите на Велико Търново, Пловдив и Стара Загора.

Официален посланик на УниКредит по време на Обиколката на Купата на UEFA Champions League тази година е италианската футболна легенда Фабио Капело. Един от най-великите треньори на нашето време ще бъде гост на официалното откриване на Обиколката в София на 18 октомври и ще се срещне със своите фенове по време на изложбата “Walk of Champions”.

Медийният интерес към човек с биографията на Капело е очаквано огромен. На пресконференцията при откриването на Обиколката на Купата журналисти от различни национални вестници, спортни сайтове и телевизии ще зададат своите въпроси на италианската футболна легенда. УниКредит Булбанк ти дава уникалния шанс да зададеш първия въпрос към Фабио Капело! Независимо в кой град или държава се намираш, на 18 октомври твоето име ще прозвучи на официалната пресконференция в София, а легендата на „Ювентус“ и „Милан“ ще отговори на твоя въпрос!

Как да участваш? Задай своя въпрос като коментар под снимката на Капело във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк до 14 октомври. Един от всички въпроси ще бъде избран, а представител на банката ще го зададе от името на автора му на живо по време на пресконференцията. Снимачният екип на UEFA ще заснеме този момент, а ние ще го споделим във фейсбук!

Макар и от разстояние, бъди първият човек, който ще има шанса да зададе въпрос на футболната легенда Фабио Капело! Нека твоето име прозвучи по време на най-очакваното спортно събитие тази есен у нас.

Виж повече за Обиколката на Купата на UEFA Champions League

Регистрирай се за ВИП достъп до Обиколката на Купата!


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни