Как заснехме рекламата за ипотечен кредит "Лесен старт"

Как заснехме рекламата за ипотечен кредит "Лесен старт"

Трудно е, когато си само на пет и едва достигаш плота в кухнята, а толкова много да искаш да направиш първата си баница.

Трудно е да свикнеш с новата обстановка, особено когато си котка.

Наистина е трудно да подредиш цялата покъщнина на едно семейство на ново място.

Създаването на нов дом е свързано с много трудности за нашите клиенти и ние в УниКредит Булбанк, в перспективата на „банкиране на истинския живот“, знаем това.

Представяме ви малката Рая Петрова, лъчезарната Людмила Венковска, котарака Симо и един специален турбо охлюв – главните герои в новата реклама на УниКредит Булбанк за ипотечен кредит „Лесен старт“, която вероятно вече сте видели по телевизията.

Заснемането на рекламния клип се превърна в истинско приключения за екипа. Първо подготвихме снимките в кухнята. Подръчните материали за първа баница са налице - брашно, мляко, олио и две кори яйца чакат малката Ани (в ролята – Рая Петрова). Със сигурност най-доволна от цялото приключение беше самата Рая, която искрено се забавляваше да ръси брашно навсякъде около себе си. Не можем да кажем същото за котарака Симо, който прие доста подозрително новата обстановка. В общи линии се убедихме, че котарак на дресировка не подлежи. Три часа снимки за пет секунди материал. Самият Симо, въпреки предишния си опит в подобни продукции, само привидно изглежда послушен в ръцете на собственика си.

 

Измежду кашоните с багаж и нови мебели можете да видите Людмила Венковска, която успешно изигра ролята на майката в рекламния клип. И на снимки, както и в реалния живот, майките имат нужда от почивка. Особено когато "подреждат вече втора седмица". Чаровната усмивка на Людмила така и не помръкна, въпреки творческия хаос в кухнята на Ани.

За финал, нашите 3D-аниматори сътвориха един турбо охлюв, за когото природните ограничения в скоростта вече нямат значение.

Важно е да отбележим, че нито една котка не пострада при снимките на клипа. Не може да се твърди същото за дресьорите.

Повече снимки от мейкинга на рекламния клип можете да видите във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк.

С най-добрите условия на пазара за първата година, ипотечен кредит „Лесен Старт“ дава възможност на потенциалните ни клиенти за едно лесно начало в нов дом. А всеки един клиент на кредит „Лесен Старт“ ще занесе в новия си дом и симпатичния символ на ипотечното кредитиране - турбо охлюва, като подарък – магнит за хладилник.

Управление „Бизнес комуникации“

CvtjofttDpnnvojdbujpotAVojDsfejuHspvq/Ch


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни