Някои си падат по Трифон, други - по Валентин. Ти кого избираш?

Някои си падат по Трифон, други - по Валентин. Ти кого избираш?

Независимо дали сте настроени празнично или не, не можете да отречете, че днешният ден носи особен емоционален заряд. Най-малкото, навсякъде срещате усмихнати хора с букети, шоколадови бонбони и … да, бутилки вино. 14 февруари – празник на влюбените или празник на виното? Има ли нужда от подобно разделение? Кое е важното в случая?

Ние в УниКредит Булбанк решихме, че би било нередно да се обявим в защита на едната или другата страна. В крайна сметка, важното е да намираме поводи да изненадваме любимите хора, пък било то с чаша вино. Затова организираме малка закачка с колегите в сградата на Централно управление в София. Залепихме на асансьорите един симпатичен домашен любимец, който посреща посетителите с въпроса: „Някои си падат по Трифон, други по Валентин. Ти кого избираш?“.

Поставихме и табла, на които колегите от банката да напишат своите послания. Без значение дали са привърженици на Св. Валентин или на Трифон Зарезан, кампанията накара много хора да се усмихнат. А настроението в офиса определено е приповдигнато днес!


Георги Грънчаров

Мениджър Онлайн комуникации

Hfpshj/HsbodibspwAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Георги Грънчаров


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни