400 студенти направиха първи стъпки в кариерата в УниКредит Булбанк през 2012 г.

400 студенти направиха първи стъпки в кариерата в УниКредит Булбанк през 2012 г.

Някои стажове са измислени. Други истински.

„Не искаме да ходим на стаж, където ще ни карат да правим кафета, да поръчваме храна за обяд или да чистим офиса.“ Това споделиха с нас част от стажантите, които избраха УниКредит Булбанк, за да направят първите си стъпки в кариерата през 2012 г.

Именно защото стажантската програма в банката не предлага нито една от тези „възможности“, през миналата година близо 400 студенти станаха част от екипа на УниКредит Булбанк. Te се присъединиха към следните структури на банката: Kлонова мрежа банкиране на дребно, Център за контакт с клиенти, Корпоративно банкиране, Частно банкиране, Инвестиционно банкиране, Финансови пазари, Информационни Технологии, Управление на риска, Връзки с обществеността и комуникации, Бизнес комуникации, Клиентска удовлетвореност, Правно и регулативен контрол, Вътрешен контрол, Банкова сигурност и Човешки ресурси.

Сред стажантите в банката най-силно е представителството на студентите от УНСС, Стопанска Академия Д. А. Ценов, Икономически университет Варна и Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, както и на тези, които са завършили висшето си образование в чужбина.

Ако трябва да допълним още малко цифри, ще ви споделим, че през 2012 г. получихме около 5500 стажантски кандидатури и се срещнахме с над 500 мотивирани студенти. Успяхме да се запознаем лично и със студенти от университетите в София, Пловдив, Свищов, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Благоевград. Там банката представи възможностите за започване на стаж и работа, както и някои от най-значимите възможности за обучение и развитие, които са подкрепяни от УниКредит.

Стартът на новата Стажантска програма предстои да бъде даден в първите месеци на 2013 г. Не пропускайте да следите профилите на банката във Фейсбук и LinkedIn, където своевременно ще бъде публикувана информация за старта на програмата.Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни