Благотворителен коледен базар организираха наши колеги

Благотворителен коледен базар организираха наши колеги

Доброволческите инициативи са една от най-отличителните черти на нашите служители. Такива са Зеленият ден на УниКредит Булбанк, провеждан две поредни години на Витоша, Великденският базар, а от тази зима и Коледният благотворителен базар.

С много желание и идеи, влагайки лично творчество и празнично настроение, навръх деня на банкера в три от локациите на банката в София наши колеги организираха коледен базар с благотворителна цел. Наред с различни сувенири, коледна украса и подаръци, служителите на УниКредит Булбанк предлагаха на колегите си домашно приготвени сладкиши, ръчно изработени картички, дори прясно кафе.

Почти излишни се оказаха предварително обявените цени на артикулите, тъй като всички „клиенти“ на импровизирания базар предпочетоха да оставят в кутията за набиране на средства значително по-големи суми от реалната стойност на стоките. Интересът към инициативата се оказа изключителен и по-голямата част от продукцията привърши още в ранния следобед.

Събраните средства в размер на 6157 лв. ще бъдат предоставени за благотворителна цел. Част от тях ще отидат в помощ на детски дом „Радост“ в село Дрен, друга част ще бъдат насочени към дома за медико-социални грижи за деца „Света София“, ул.Гюешево 21. С останалата сума и с доброволен труд ще подпомогнем ремонта на детска площадка в Нови Искър.

Още веднъж бихме искали да изкажем своята благодарност към всички колеги, които с ентусиазъм се включиха в организирането на базара, както и на всички онези, които подкрепиха благородните каузи, като си закупиха коледна украса или лакомства.

Можете да разгледате повече снимки от събитието във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк.

 

Екип на управление

„Връзки с обществеността и комуникации“


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни