Сами вкъщи, но не като по филмите

Сами вкъщи, но не като по филмите

Има един филм, който въпреки, че е на над 20 години, гледаме всяка година по Коледа - „Сам вкъщи“. Филм, чието заглавие отскоро започна да придобива малко по-различно значение. 

Въпреки, че не сме в сезона на Коледните празници, в последните няколко седмици ни се налага да си останем сами вкъщи. Да, в първите няколко дни беше освежаващо. Най-накрая намерихме време да подредим забравените и разхвърляни дрехи в гардероба, наваксахме времето с любимите хора вкъщи или с приятелите онлайн, а и домашният любимец се радва, че постоянно си има компания у дома. Със сигурност ситуацията, в която се намираме в момента не е особено приятна, въпреки гореспоменатите позитиви. Има хора, чиято работа не може да се свърши от вкъщи. Има и задължения, които не можем да отметнем от дивана в хола, но добрата новина е, че за една част от тях има решение, което се крие в телефона Ви.

Знаете, че има не малко приложения, които могат дави спестят не само време, но и излизането навън и едно от тях е за мобилно банкиране С него имате възможност лесно и сигурно през телефона си и то от комфорта на дома да отметнете редица задачи като:

1. Преводи по сметки

  • На семейство и приятели

Сигурни сме, че сте наясно с това, но вече можете да изпращате и получавате пари дистанционно само с няколко клика. В сегашните условия много хора са разделени не само с децата си, които учат или живеят в друг град или държава. В условията на извънредното положение е препоръчително да не се срещате с хора, които не живеят в дома ви. Спестете си излизането навън, ако ви се наложи да услужите с пари на роднина или приятел. Вместо това, изпратете парите за няколко секунди през мобилното си банкиране.

  • Плащане на наем

Неприятен момент е и за хората, които отдават или наемат жилище под наем. Ако е дошъл моментът за плащане на месечния наем не е нужно хазяйката да ви навестява с "виенска кифла и каничка кафе". Вместо това бързо и лесно може да изпратите парите през телефона си, с обещание да я посетите веднага, след като ограниченията бъдат премахнати.

2. Бюджетни плащания 

Периодът за плащане на данъци се застъпи неприятно със сезона на гриповете и ограниченията заизлизане навън. Добрата новина е, че срокът за плащането им се удължава, но още по-добрата е, че въобще не се налага да ходим до държавни институции, за да си платим данъчните си задължения. Може да свършим тази задача през телефона си и да направим превод отрано. Така ще може да се възползваме и от отстъпката, на която имаме право при ранно плащане на данъци.

3. Проверка на информация по кредити 

Хубаво е да сме винаги информирани за състоянието по кредитите, които имаме – предстояща вноска, остатъчна сума за плащане и пр. За щастие, тази информация е налична във вашето мобилно банкиране и може да си спестите ходенето до филиал на банката. Друга възможна справка през Булбанк Мобайл е по картите, които притежавате. Може да получите информация за извършени плащания, задължения по кредитни карти, получени преводи и др.

Това са само част от функционалностите на мобилното ни банкиране , които могат да помогнат ежедневието ви да протече по-лесно, без да изоставате със задълженията и без да се налага да излизате на обществени места. Напомняме ви, че е много важно да си останете вкъщи, а с приложение като Булбанк Мобайл, това става и една идея по-лесно.

Активирайки Булбанк Мобайл веднъж, оставате свързани с банката постоянно. Ще можете да получавате съобщения с актуални предложения и да сте винаги информирани, което в сегашната ситуация е едно голямо улеснение.

Ето и още една добра новина. В случай че не разполагате с мобилно банкиране, може да се сдобиете с него дистанционно, докато сте си вкъщи.


Момчил Бръчков

Отдел Бизнес комуникации

Специалист Стратегическо планиране на кампании

Npndijm/CsbdilpwAVojDsfejuHspvq/CH

Вижте всички статии от Момчил Бръчков


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни