Мисия Първа работа: Тодор Траянов

Мисия Първа работа: Тодор Траянов
  • Календар икона 02 септември 2016
  • Око икона 1929

Поредицата Мисия Първа работа продължава с още един мотивиран човек, чийто стаж в УниКредит Булбанк се e превърнал в работа. След интервюто с Тодор, ще ви срещнем отново с Тодор, но този път Тодор Траянов, специалист Анализи на картодържатели в Управление Карти, който ще сподели своята професионална история до момента в банката.

Представи се с няколко изречения. Какво е твоето образование и хоби? С какво са свързани професионалните ти интереси?

Казвам се Тодор Траянов и съм бакалавър по „Финанси“ във Висше училище по застраховане и финанси. Също така имам и магистърска степен по „Финансов мениджмънт и маркетинг“ в същото учебно заведение. Обичам риболова и пътешествията - доста често ходя и на походи в планината. Следствие на работата в банката се породи интересът ми към инвестиционните пазари – тема, която последните години е доста актуална и нашумяла.

Ще споделиш ли историята за стажа ти, който вече е редовна работа в продължение на над 5 години? Разкажи за своите задължения и отговорности през това време.

Научих за Стажантската програма от университета, след което кандидатствах, защото успя да привлече вниманието ми, и така през лятото на 2011 г. започнах като стажант в Дирекция Банкиране на дребно. Стажът ми беше с продължителност 4 месеца и основното ми задължение беше да подпомагам целия процес в клоновата мрежа – обработка на документи, анализ профил на клиенти и др. В рамките на тези 4 месеца минах и през няколко вътрешни обучения, които ми помогнаха да подобря комуникативните си качества. След изтичането на тези месеци, стажът се трансформира в работа на редовна позиция – Специалист Продажби, като предлагах всички възможно банкови продукти. След още две години обаче, кандидатствах по един вътрешен проект за друга позиция в банката – Консултант Индивидуални клиенти – и бях назначен. Тогава успях максимално да усъвършенствам комуникацията си с хора, както и се научих да реагирам логично и адекватно в различни ситуации. И след всичко това стигаме до последната ми позиция, на която съм втора седмица – Специалист Анализ на картодържатели в Управление Карти.

Кое е най-полезното нещо, което си успял да вземеш от целия ти 5-годишен опит до момента в УниКредит Булбанк?

За тези 5 години успях да се срещна със страшно много хора от различни структури. Дори го смятам за постижение, защото само такава обширна институция каквато е банката, може да ти предложи подобно нещо. Нови контакти, познания…приятели дори! С УниКредит Булбанк аз поставих начало на своя кариерен път – това е първата ми сериозна работа и благодарение на нея създадох много полезни навици, които ме изградиха като личност. Спазване на срокове, отговорност, компетентност, са част от нещата, които развивам тук.

Какъв съвет можеш да дадеш на бъдещите стажанти на УниКредит Булбанк?

Горещо препоръчвам да усетят какво е да работиш в такава голяма институция – атмосферата е страхотна! Дава се наистина възможност за бъдещо професионално развитие - моите 5 години в банката са доказателство за това. Бързите неща не са винаги хубави – препоръчвам търпение и постоянство на всички бъдещи стажанти.

Ако искаш да научиш повече за Стажантската програма на УниКредит Булбанк или да се включиш в нея, пиши ни на JoufsotijqAVojDsfejuHspvq/Ch


Йоана Колакова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Специалист Онлайн комуникации

Zpbob/LpmblpwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Йоана Колакова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни