Студентски проект "Моята банка на бъдещето 2.0"

Студентски проект "Моята банка на бъдещето 2.0"

Клиентите, компаниите, технологиите, услугите, обслужването, служителите… Всичко се променя с темпове, които са доказателство само за едно - бъдещето е вече тук. Не след година, месец или седмица. То не чака и не търпи отлагане. Знаем го и ние, затова и за втора поредна година започва програмата „Моята банка на бъдещето”. Тя се реализира с подкрепата на онлайн платформата www.kosher.bg и в нея могат да се включат студенти от различни университети и специалности свързани с финансите, икономиката, маркетинга, информационните технологии и др.

Каква е идеята?

Създадохме програмата „Моята банка на бъдещето” с една основна цел – да подкрепим младите хора, които искат да се впуснат в банкирането за истинския живот. Тази година в програмата са включени пет проекта от различни области, а това, което ги обединява е стремежът към иновации и към развитие на бизнеса и хората. Вярваме, че най-ценните идеи за това от как трябва да изглежда една банка, нейните продукти, услуги и модел на обслужване са именно вашите! Затова и в „Моята банка на бъдещето” главните герои сте вие. Ние само ви помагаме да осъществите идеите си и да развиете потенциала си.

Какво ви предлагаме?

Според нас най-добрият учител е практиката. Ние не ви предлагаме ликции, скучни презентации или просто дискусии с приятни събеседници, но без особено ясни ползи. Предлагаме ви да станете част истинския банков живот и да работите заедно с доказаните професионалисти на банката. Общо пет проекта от различни направления на банковия бизнес очакват своите екипи. За работата по тях ще бъдете подкрепени от обучения и от мениджъри, които ще бъдат ваши ментори по време на трите месеца, през които ще може да дадете воля на въображението си и да споделите смелите си идеи. Финалът на цялото изживяване ще бъде презентация пред топ мениджмънта на банката и възможността да започнете стаж.

Как можете да се включите?

- Регистрирайте клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и изразете желанието си да станете част от програмата „Моята банка на бъдещето 2.0”

- Направете го не по-късно от 15 април 2013 г.

- След края на срока за регистрация ние ще се свържем с вас, за да ви разкажем какви са следващите стъпки

- Началото на програмата ще бъде в края на април и ще приключи до средата на юли 2013 г.

За да ви разкажем повече за „Моята банка на бъдещето” и за проектите в нея през настоящата седмица ще посетим няколко университета в София:

- Технически университет – Стопански факултет - 26 март 2013

- Софийски университет Св. Климент Охридски - 28 март 2013

- Университет за национално и световно стопанство - 28 март 2013

Може да научите повече и да видите снимки от първото издание на програмата тук.

Ако имате въпроси, ние сме на ваше разположение!Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни