Няколко идеи за дигитален коледен подарък

Няколко идеи за дигитален коледен подарък

Ако все още не сте започнали да мислите за подаръците или пък ако сте точно на вълна предпразнично пазаруване, то сме ви подготвили няколко дигитални идеи за подарък, с които да зарадвате вашите близки и няма да се наложи да:

Чакате доставка на пратката;
• Ходите по магазини и да чакате на опашка;
• Избирате подаръчни торбички и опаковъчна хартия.

Понякога може да нямаме време да купим желаните подаръци и дигиталните възможности са перфектно решение за тези ситуации. С тях със сигурност ще зарадвате вашите близки и ще си спестите излишно напрежение покрай пазаруването и обикалянето от магазин в магазин.

Подаръчен ваучер за… 🎫

Има толкова много възможности за дигитален подаръчен ваучер, като например за: фитнес или групови тренировки, танци, рисуване, езикови и кулинарни курсове, онлайн обучение за дизайн, придобиване на нови знания, дегустация на любимо питие или нещо в тази посока.

Билети за концерт, театрална постановка, комеди клуб и др. 🎙️

Какво по-хубаво от това да подарите преживяване на вашите близки. Проверете какви предстоящи постановки има, билети за концерти, комеди шоу или нещо друго и преценете дали има вариант, който би им допаднал.

Абонамент за любима услуга 📺

Ако знаете, че вашите близки обичат да гледат филми, слушат музика или четат електронни книги или списания, можете да подарите абонамент за любима услуга. Има страхотни варианти за онлайн абонаменти. Можете да закупите абонамент за 1 година като подарък и да усмихнете вашите близки с един нестандартен подарък като този.

Парична сума по сметката 💰

Ако нямате наистина никакво време да измислите подарък и да го купите, то винаги можете да преведете парички през телефона си по сметката на човека, който искате да изненадате. Добавете нестандартно основание на превода, за да не липсва и празничният елемент. Така ще дадете свобода на вашите близки да изберат сами празничния им подарък.

Това са само няколко идеи за подарък… в последния момент, с които да си спестите излишно напрежение и обикаляне по магазини и очакване на доставки. Помислете и вие, сигурни сме, че ще откриете поне още няколко идеи за дигитален подарък, с който да зарадвате вашите близки.

Пожелаваме ви весели празници и както се казва: „До догодина!“ 🎆


Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни