Sellavi и УниКредит: Партньорството, което ще предлага цялостно решение за онлайн бизнеса

Sellavi и УниКредит: Партньорството, което ще предлага цялостно решение за онлайн бизнеса

УниКредит Булбанк и Sellavi обединяват сили, за да предложат на онлайн предприемачите предимствата на надеждна платформа за електронна търговия и сигурно решение за интернет разплащания за онлайн бизнесите. Чрез своето партньорство компаниите целят да осигурят сигурен и лесен начин за приемане на онлайн плащания – виртуален ПОС от УниКредит Булбанк, който с лекота може да бъде свързван към всеки онлайн магазин, създаден със Sellavi.

Клиентите, избрали да се възползват от предложението, ще получат и 0% такса трансакции за първата една година, което ще улесни продажбите и ще позволи достигане до повече клиенти. Това, предвид текущите тенденции за масово пазаруване онлайн, ще бъде особено ефикасно за собствениците на интернет магазини.

Sellavi e готова платформа за самостоятелна изработка на онлайн магазини, която позволява на търговци от всякакви сфери да създадат електронен магазин в рамките на един час, без да са им необходими технически познания. С помощта на иновативния си софтуер, Sellavi предлага на бизнесите лесно и удобно решения за изграждане на сайт с автоматизирани онлайн процеси и широк набор от функционалности. Търговците могат да се възползват от вградени интеграции с най-съвременните инструменти за маркетинг, продажби и доставка, достъпни само с един клик от интуитивния и лесен за управление административен панел.

Сред основите предимства на платформата е елиминирането на сложните технически процеси при създаване на онлайн магазин. По пози начин услугата освобождава ценно време и ресурси на предприемачите, което те могат да съсредоточат върху развитието на своя бизнес. За собствениците с наличен онлайн магазин това включва възможността за безпроблемна миграция на техния сайт към услугите на платформата.

Sellavi и УниКредит Булбанк вярват, че партньорството ще предостави на търговците цялостно решение, с което да изградят стабилно присъствие в онлайн пространството. В основата седи вярата, че всеки бизнес се нуждае от надеждни партньори по пътя си към успеха и стремежът на двете компании е да бъдат точно такива за своите клиенти. Сътрудничество има за цел да позволи на бизнеса, независимо дали е малък или голям, нов или установен, да увеличи продажбите си и да достигне до нови клиенти лесно и сигурно.

Затова независимо дали имате тепърва стартиращ онлайн бизнес или съществуващ, чийто обхват искате да разширите, УниКредит Булбанк и Sellavi са тук да ви подкрепят при всяка стъпка от пътя към успешната реализация на бизнеса онлайн.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни