Нова дебитна карта за вашия ученик – предимства и удобства!

Нова дебитна карта за вашия ученик – предимства и удобства!
  • Календар икона 07 септември 2022
  • Око икона 3381

В началото на септември сме и учебната година се задава зад ъгъла, а с наближаването ѝ предстои да започне и трескавата подготовка. Нови тетрадки, учебници, помагала, лаптоп, обувки, дрехи – определено има за какво да се помисли, като към списъка бихме добавили и нова дебитна карта за вашия ученик.

Започнете отрано да си говорите за финансова култура, защото тя е част от важните неща, на които се учим всеки ден:

  • от добро бюджетиране;
  • през управление на дневните джобни;
  • до спестяване за нещо важно за нас и не само.

Със собствена дебитната карта, вашият тийнейджър ще може да прави покупки директно на ПОС терминали, включително и с телефона чрез дигитален портфейл, без да се налага да тегли пари в брой.

Вие пък ще можете да внасяте джобните за седмицата или месеца директно по картата, бързо и лесно с няколко клика, няма да се налага да пипате излишно банкноти, а и ще можете да следите движенията по сметката на вашето дете и ще знаете за какво харчи парите си.

Да не пропускаме, че получаването на стипендия е много по-удобно да се случва по банков път. Затова наличието на дебитна карта е от голямо удобство, защото средствата на стипендианта ще бъдат винаги под ръка на вашия тийнейджър.

Тийн картите със сигурност имат много предимствата, като само част от тях са:

  • Бързо, лесно и сигурно плащане на ежедневни покупки;
  • Възможност за управление на картата през приложение за мобилно банкиране – Булбанк Мобайл;
  • Да не забравяме, че плащайки с карта, вашият тийнейджър ще може да участва в най-различни промоционални кампании с награди. Така докато плаща, ще има шанс да спечели и изненада.

Това е само част от предимствата на дебитната карта за тийнейджъри. Можете научите повече информация за нея във всеки банков клон на УниКредит Булбанк.


Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни