Какво ново в Булбанк Мобайл?

Какво ново в Булбанк Мобайл?

Ключов приоритет за нас е да надграждаме и усъвършенстваме продуктите и услугите, които предлагаме на клиентите си. Това важи с пълна сила за приложението ни за мобилно банкиране Булбанк Мобайл.

В началото на месец април направихме някои подобрения по него и разширихме списъка с функционалности, които са достъпни вече за всички с актуална версия на приложението в телефона си.

Ето от какви допълнителни удобства в Булбанк Мобайл можете да се възползвате:

„Сметка по подразбиране“

Тази функционалност е изключително удобна за клиенти, които ползват няколко банкови сметки. Чрез нея можете да изберете определена банкова сметка, която ще се попълва автоматично при нов превод в полето „Наредител“ и ще бъде на първо място в списъка със сметки на началния екран. За да ползвате тази опция, трябва предварително да преминете през следните стъпки в приложението Булбанк Мобайл: Меню „Мои продукти“ > от секция „Сметки“ изберете желаната от вас >  отивате на „Настройки“ > опция „Сметка по подразбиране за плащания“.

„Създай подобен“ превод в движения по сметка

Вече можете много лесно и бързо да създавате нов превод без въвеждане на IBAN на получател, използвайки вече извършено плащане. Опцията "Създай подобен" е налична към всеки извършен левов превод от конкретна сметка. За да я ползвате, отидете на детайлите за извършеното плащане в движението по вашата сметка и кликнете върху „Създай подобен“. След това ще ви се зареди екран за нареждане на нов превод, при който частта с данните за получателя ще е автоматично попълнена.

Подобрихме качеството на услугата за плащане на битови сметки

Вече ще получавате максимално рано информация при излизане на нова фактура за битова сметка. Добавихме и 250 нови доставчика към всяка от категориите в приложението: Ел. енергия, Отопление, Телекоми, Вода, Газ и Други. Вече можете да плащате битови задължения към над 400 фирми в цялата страна. Списъкът с доставчици се актуализира всяка седмица и можете да намерите детайлна информация на специалната страница на сайта ни за целта.

По-лесен и бърз процес за подписване на документи през приложението

Значително опростихме процесите при електронно подписване на документи с Евротръст, като тайните въпроси са заменени с тайна дума.

Widget опциите през Булбанк Мобайл стават все по-удобни

Опцията „Нов превод“ през Widget панела вече отваря всички видове преводи, които могат да бъдат осъществени през приложението. Освен това, през опцията „Битови сметки“ директно сега се отваря менюто за битови сметки с наличните възможности за проверка на задължение, запазени шаблони за плащания и история на вече извършени такива.

Тепърва предстои да се увеличават удобствата, които предоставя Булбанк Мобайл, така че ако все още не разполагате с приложението ни за мобилно банкиране, активирайте го още сега. Инсталирайте апликацията директно от Google Play или Apple Store и дистанционно само в няколко лесни стъпки ще пренесете банката в телефона си.


Величка Златкова

Екип „Дигитален маркетинг и реклама“

Тийм лидер „Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Величка Златкова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни