Как пазаруват зодиите?

Как пазаруват зодиите?

Дните минават неусетно и малко по малко отново се присещаме за любимите си есенни занимания.

Често свързваме есенните дни с топло какао, ароматни подправки, красиви и шарени дървета, но и още нещо – време за нови придобивки и подаръци.

През последните години и в България се наложи феноменът Черен петък и всички започваме още от началното на ноември да се оглеждаме за най-изгодните оферти за желани стоки, както и за коледни подаръци.

Някои от нас чакат привлекателните оферти и намаленията със затаен дъх, а други предпочитат да отложат до последния момент така затормозяващото за тях пазаруване.

Знаете ли, че маниерът ни на пазаруване зависи и от зодиакалния ни знак?

УниКредит Кънсюмър Файненсинг представя интересно проучване за зодиите и техните навици и предпочитания за пазаруване.

Според статистиката сред клиентите преобладават Близнаците и Лъвът, водени от Девата, а на трето място застават Водолей и Телец. Противоположно, представителите на зодиите Риби, Скорпион и Стрелец са най-обрани в пазаруването, като изглежда, че това не е едно от предпочитаните им занимания, а по-скоро необходимост.

Това обаче не може да се каже за Близнаците и Лъва. Според проучването представителите на тези зодии обичат пазаруването. Те купуват най-много стоки на изплащане, като Близнакът е активен през цялата година, а Лъвът предпочита да пазарува през юли. Девата също не отстъпва много, като показва силна активност от септември до февруари. Козирогът и Везните са зодиите, които следват тенденция на пазаруване без почти никакви отклонения от средните стойности. За тях може да се каже, че пазаруването е неизменна част от ежедневието, но и същевременно добре премислено и разумно занимание.

Никак не е изненадващ фактът, че всички зодии пазаруват много повече през октомври, ноември и декември.

И така малко носталгично, но и леко развълнувано започваме да се замисляме за предстоящите месеци. Краят на годината наближава, идват коледните и новогодишни празници, а това означава, че идва и времето за подаръци и намаления.

Отсега започваме да се подготвяме за Черния петък и изненадитеоколо него. През последните години УниКредит Кънсюмър Файненсинг е любимият партньор на Черния петък, като прави достъпна покупката на всички желани от нас стоки и подаръци за любимите ни хора.

Освен удобството на изцяло онлайн процеса за кандидатстване и усвояване на стоков кредит, вече можем да се възползваме и от възможността да кандидатстваме за потребителски кредит през Булбанк Мобайл. Заявката подаваме бързо и лесно и при одобрение подписваме  документите напълно дигитално през приложението.

Сгушени на топло вкъщи вече можем да напазаруваме най-желаните стоки и да сбъднем своите мечти и тези на най-близките ни.

 


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни