Есенен моден наръчник

Есенен моден наръчник

Кои са задължителните модни придобивки, с които да допълните гардероба си?

Кога стана есен? Само ние ли не разбрахме? Сякаш до онзи ден беше средата на юли, лятото беше в разгара си и носехме само по един кат дрехи, краката бяха боси, а слънцето упорито не се скриваше.

30-те градуса са вече мираж, но хубавото е, че догодина ще ги посрещнем отново! Новият сезон си има също своя чар – чайове, уютни следобеди, прекарани вкъщи... и задължителните нови модни придобивки, като топъл шал, мек пуловер... или нещо друго.

Времето е точно за допълване на гардероба и сме подготвили няколко от придобивките, които искат да влязат в него този сезон:

1. Класика в жанра – тренчкот

Няма как да сбъркате, ако сте решили, че е време да се сдобиете с тренчкот, защото той е практичен, удобен и винаги модерен. Това е дреха, която е устояла и се е запазила във времето и със сигурност ще се задържи с години във вашия гардероб.

2. Шапка

Шапката е задължителен аксесоар, който освен, че ще допълни визията ви идеално, може да ви спаси не веднъж, ако ви изненада есенният дъжд, докато сте навън… без чадър. С козирка или вълнена федора, изборите са не малко и сме сигурни, че ще откриете точния модел за вашия вкус и предпочитания.

3. Меко и топло плетиво

Пуловер, поло, жилетка… те са задължителен артикул във вашия гардероб, който може да носите по поне 30 различни начина – с дънки и кубинки, с пола и ботуши, над рокля, с панталон... изберете го в неутрален тон – бежово, мръсно бяло, светло сиво и вижте как гардеробът ви ще се преобрази в багрите на есента.

4. Непромокаеми обувки… по ваш вкус

Любимата обувка за есента – боти, кубинки, ботуши… важното е да инвестирате в качествен модел, който спокойно ще може да носите през цялата есен и дори зима… чак до началото на пролетта.

5. Аксесоарите

Тоалетът ви може да изпъкне много, стига да добавите малко детайли и акценти към него – например красиви обеци, пръстен или гривна. Смятаме, че магията се крие точно в тези малки елементи, които не са за подценяване – именно те правят разликата.

А сега ето и няколко предложения, които могат да ви бъдат от полза, когато сте на лов за модни находки:

  • Онлайн сайтове – голяма част от магазините имат онлайн сайтове, прегледайте първо тях и си набележете артикулите, които ви харесват. Така няма да губите време в лутане по магазините, а освен това ще избегнете и струпването от хора;
  • Не забравяйте за outlet магазините;
  • Черен петък – така любимият „празник“ на шопинг маниаците, който и ние чакаме с нетърпение.
  • Покупки на вноски – една нова възможност се открива пред вас и можем да кажем, че не е никак за изпускане! Вече можете да разсрочвате вноските по покупките си над 100 лв. от 3 до 36 месеца, с новата Visa Classic Shopping карта от УниКредит Булбанк.

Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни