Арт каталогът на УниКредит Студио само с начало, търси се продължение

Арт каталогът на УниКредит Студио само с начало, търси се продължение

Създаването на арт каталога на УниКредит Студио като че ли улучи най-подходящото време за появяването си. Половината от 2020 година отмина със стихнали артистични инициативи. УниКредит Студио опустя и остана в очакване да отвори врати с прекрояван план на своите проекти.

И точно сега, в периода на социална дистанция, на стоене по домовете и преосмисляне на работните ни процеси и житейски принципи, пожелахме да говорим за изкуство и да си припомним всички забележителни изложби, които сме правили с УниКредит Студио. Казваме „с“ УниКредит Студио, а не „в“ него, защото Студиото е много повече от физическо пространство. Като се обърнахме назад към началото на 2012 година, си спомнихме, че то не само беше домакин на редица експозиции и събития, но също така пътуваше из страната, спираше на откритите пространства в столицата и посещаваше филиали на банката.

УниКредит Студио е открито в началото на 2012 г., когато България бе избрана измежду още над 20 европейски държави да бъде домакин на първата подобна галерия извън Италия. Мисията му е да представя млади български и международни автори и да дава платформа за тяхното съвременно изкуство.

Сега представяме близо 50 изложби и техните автори - нека да им се насладим в търсене на младите творци, които да ги продължат. Отделете си време и разгледайте арт каталога на УниКредит Студио. Заслужава си.

 


Диляна Стоянова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Старши мениджър Спонсорства и събития

Диляна Стоянова отговаря за политиката за спонсорства и дарения на УниКредит Булбанк, онлайн и офлайн бизнес събитията и корпоративна социална отговорност. Работила е по много местни и международни проекти, свързани с: конвенции на банката, доброволческа програма, културни събития, спортни състезания, спонсорски инициативи, европейска обиколка на Купата на УЕФА Шампионска лига, вътрешна и външна комуникация. Професионалният й път в УниКредит е както в България, така и в централата на банката в Милано. Диляна се интересува от устойчиво развитие, винаги намира време за четене на художествена и научна литература. Обича да пътува, но и да седи вкъщи, музиката, но и тишината, приятелите и семейството, но и времето сама. Обръща голямо внимание на дъщеря си, която е обещаваща млада цигуларка.

Ejmzbob/TupzbopwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Диляна Стоянова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни