3 пъти мисли, веднъж харчи!

3 пъти мисли, веднъж харчи!

Декемврийските празници и почивните дни отминаха неусетно, подаръците се раздадоха, а парите… (по)свършиха! Приповдигнатото настроение остана в миналата година, а междувременно януари направи място на реалността, където работните и личните задачи се понатрупаха и само крайните срокове останаха ясни.

За съжаление финансовите трудности в началото на всяка нова година стават все повече. За да посрещнем разходите, без да се стига до крайни решения, може: да започнем да заделяме бели пари за черни дни още в началото на декември, което обаче почти никой не прави (няма смисъл да се залъгваме), да опитаме опцията обади се на приятел (често обаче и те нямат, за да услужат) или да потърсим помощ в своя телефон.

Как по-точно?

Приемайки максимата 3 пъти мисли, веднъж харчи, с Bulbank Mobile имате възможност в реално време да следите наличността на вашите средства. По този начин доста лесно може да си правите сметка за остатъка от парите, с които разполагате. Факт е, че когато човек е наясно колко пари има в точност, той харчи по-малко, отколкото, когато знае само ориентировъчната сума, с която разполага.

Какво предлагаме?

Станете си най-добър приятел с вашия телефон и Bulbank Mobile, защото апликацията не само ви дава точна информация за вашите средства, но и ви пести допълнителни пари - всеки извършен превод през мобилното банкиране е до 3 пъти по-евтин от този на хартия.

Ето и няколко ситуации, в които може да използвате мобилно банкиране, за да сте наясно със своите финанси и да харчите толкова, колкото е необходимо:

 • Докато пиете кафето си сутрин
 • На опашката в магазина
 • Докато сте във фитнеса
 • Вкъщи, докато разпускате и се наслаждавате на спокойствието
 • В университета
 • Докато пътувате в градския транспорт
 • В киното, преди да започне филмът

Можем да изброим още поне 100 ситуации, в които може да направите бърза проверка на вашите финанси, но мислим, че разбрахте идеята ни.

А какво още може да правите с Bulbank Mobile, освен да проверявате вашите средства?

 1. Може да блокирате или активирате настояща карта, в случай, че пластиката липсва
 2. Да платите своите битови сметки – ток, вода, парно, телефон и др.
 3. A освен това и да получите известие, когато падне салдото по сметката ви под определена сума
 4. Може да извършвате преводи – например да върнете парите на приятел, който е платил обяда
 5. Да се свържете с вашия личен банкер, директно по телефона, вместо да ходите до филиал на банката
 6. Да следите всички детайли по вашите спестявания и инвестиции и още много…

А ако все още нямате мобилно банкиране, може да го изтеглите от вашия app store и да го активирате дистанционно, чрез попълване на кратка онлайн заявка.


Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни