Три интересни събития в София, които да посетите през юли

Три интересни събития в София, които да посетите през юли
  • Календар икона 06 юли 2018
  • Око икона 2736

Има няколко неща в този живот, които са неизбежни и едно от тях ще ни преследва през следващите няколко месеца. И не, не става въпрос за купчината имейли в пощата заради GDPR. Доста по-приятно от това е. Дойде с гръм и трясък, но се надяваме да продължи със... слънце и пясък. Нужно ли е да казваме, че става въпрос за лятото или вече сами се досетихте?

За всички вас, които обаче сте в София, а лятната отпуска е все още само мираж – има няколко интересни събития в града, които може да посетите в следващите няколко седмици.  

„0 за черно, 1 за бяло“
Художниците Нина Ковачева и Валентин Стефанов представят изложба, включваща техни видеа, но акцентът е върху голямоформатните им фотографии. Работите им разглеждат въпросите за свободата на личността в съвременното общество на сложни социални отношения. Изложбата е част от петото издание на международния фестивал "Фотофабрика" и ще продължи от 6 юни до 8 юли в Софийска Градска Художествена Галерия.
Повече информация за събитието може да откриете тук.

„Бележитите портрети на Феликс Надар“
Светът знае как изглеждат Сара Бернар, Александър Дюма, Жорж Санд, Жул Верн, Емил Зола и още десетки от големите имена от края на 19ти и началото на 20ти век заради Феликс Надар. Изложбата включва 40 от най-добрите му фотофрафски портрета, които може да разгледате между 21 юни и 26 август в Национална галерия – Двореца. Изложбата е част от петото издание на международния фестивал "Фотофабрика".
Повече информация за събитието може да откриете тук.

Afterwork sound vibes парти
Ако балансът между работата и личния живот ви се губят, то ние имаме предложение как да го откриете. На 12 юли (четвъртък) от 17:00 ч. елате на Afterwork sound vibes парти пред главния вход на УниКредит Булбанк в София, за да презаредим заедно батериите към края на работната седмица.
Зад пулта ще бъдат DJ Pavel Bochev - който ще ни пусне по вълните на deep house и techno звуците - и DJ Emma, в чийто миксове ще доловим джаз и лек афро ритъм.
Напитките са от нас – парти настроението от всички! Споделете с приятели – очакваме ви!
Повече информация за събитието може да откриете тук.

 


Йоана Колакова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Специалист Онлайн комуникации

Zpbob/LpmblpwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Йоана Колакова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни