Ако може на изплащане, моля…

Ако може на изплащане, моля…

Всички сте виждали учтивите консултанти, които ви посрещат на входа на големите вериги за бяла и черна техника с въпроса: „Желаете ли да вземете на изплащане?“. Ако отивате с ясна идея какво точно искате да купите и с предварително спестени пари, обикновено ги подминавате, устремени към желаната покупка. Ако обаче сте фенове на импулсивните решения или се колебаете дали да не изберете по-качествен продукт, но на по-висока цена, тук на помощ идват служителите на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и предлаганите от тях възможности за стоков кредит. Не бързайте да подминавате усмихнатите консултанти. Вижте защо:  

Защо стоков кредит?

Любопитен факт - клиентите на стоковите кредити не са водени само от нуждата да закупят стока по спешност, нито от невъзможността да я закупят в брой. Те са водени и от желанието да закупят по-висок клас или по-качествен продукт в сравнение с това, което могат да си позволят към настоящия момент. Тук идва преценката им, че за желаната покупка си заслужава да отделиш от бъдещия доход. Не говорим за психология, а за добро планиране и отговорност. Ако трябва да вземем климатик за детската стая, който е с оптимално съотношение между ефективност и енергийна консумация, но е на по-висока цена, отколкото сме предвидили за този разход, стоковият кредит идва на помощ. Независимо дали става въпрос за подобна родителска дилема, друга домашна инвестиция или за отдавна жадувана джаджа,  покупката на стока на изплащане ни прави независими от наличността по сметката ни към настоящия момент. Освен бързината при отпускането на стоков кредит, сред другите предимства са липсата на каквито и да било скрити такси или подвеждащи условия, които в последствие да доведат до допълнително оскъпяване.

Ако в главата ви се върти ясна идея за една или повече покупки, които планирате отдавна, може би е дошъл момент за покупка на изплащане. Стоков кредит от УниКредит можете да вземете в над 3 000 партньорски магазина в цялата страна (ще ги разпознаете по стикера с нашето лого на входа). Или се обърнете към консултантите на УниКредит Кънсюмър Файненсинг следващия път, когато посетите някоя от големите вериги за битова техника. Може би тяхното предложение е точно за вас.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни