Ето как една детска мечта стана реалност

Ето как една детска мечта стана реалност

„Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.“ – Паулу Коелю

…а какво се случва когато много хора имат една обща мечта?

Имало едно време…

Tози път приказката не е измислена. В нея няма магически пръчки и летящи килимчета. Няма кристални пантофки и феи орисници. Този път приказката е истинска и героите са реални. Те са малките гимнастички от спортен клуб „Виктория“ и това е тяхната история, в която желанието им за нов килим се превърна в реалност.

По това време миналата година се роди идеята за „Сбъдни желание“ – представяхме си го като онлайн пространство, което да събере и запази възможно най-различни, вдъхновяващи, емоционални, забавни и ИСТИНСКИ  истории.

Как реализирахме тази концепция? Когато човек иска нещо много силно, цялата Вселена му съдейства… Събрахме на едно място желание, добри намерения, емоции, вълнение, старание и креативност, и „Сбъдни желание“ стана реалност!

През този един месец, в който кампанията беше активна и споделените истории се множаха, имахме нестихващо вълнение и пеперуди в стомаха. Получихме най-различни желания, които участниците в играта искаха да сбъднем - от пътувания до Париж и Япония през курсове за графичен дизайн и актьорско майсторство до ремонт на жилище, нов килим за художествена гимнастика и площадка за игра за деца.

            …много, много мечти, които само чакат да дойде моментът, в който да изгреят!

Изборът на печеливш в края на кампанията не беше никак лесен. И под „никак“ имаме предвид невъзможен. Все пак как може да избереш коя мечта е достойна за реализация и коя не? Как може да решиш кой да спечели, когато всяко едно желание е специално и уникално само по себе си?

При избора си на печеливш журито на „Сбъдни желание“ също не взе решението лесно и като краен резултат колебанието им доведе до избор на две истории победители. 

Една от големите награди и сбъдване на огромна мечта намери мястото си при малките художествени гимнастички от спортен клуб „Виктория“ – талантливи деца, които постигат своите успехи с много старание, желание и труд! Деца, чиято радост е истинска, заразителна и чиста. А за тяхната история ни разказа една майка, която просто искаше това, което иска нейната шампионка.

Малките гимнастички запечатаха своята емоция с рисунки на сърца и усмихнати лица върху новия килим, с подскачане и викове „Обичам този килим“!

Вижте нашия видео разказ и се потопете в тяхната радост и вълнение.

Един TV клип и много усмивки по-късно, малките шампионки тренират на нов килим, давайки от себе си много старание, упорство, желание и мечти. Мечти, които чакат само да оживеят и да бъдат видени от всички! Мечти, които търсят и се оглеждат за възможности и шансове, от които да се възползват!

…и така приказката стана реалност и завърши с щастлив край и много усмихнати лица!

Колкото до нас… ние ще продължаваме да сбъдваме желания по един или друг начин, винаги с широка усмивка и вяра в споделената обич!

П.С. Защото едно от най-красивите неща е да сбъдваш мечти! Как построихме една детска площадка, зарадвахме много деца и накарахме очите им да блестят от щастие? Следва продължение с разказ за другата история победител в „Сбъдни желание“.


Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни