Мечтите се сбъдват със „Сбъдни желание“

Мечтите се сбъдват със „Сбъдни желание“
  • Календар икона 12 септември 2017
  • Око икона 7056

Хората са казали, че мечтите са безплатни и е точно така. Но освен това те са и цели, които преследваме, планове, които правим и вписваме в дневниците си, желания, скътани някъде из мислите ни.. посока, в която вървим, надявайки се да стигнем до крайната ни цел и да намерим нова, още по-красива. Освен че са безплатни, добавяме… мечтите трябва да бъдат преследвани! Не трябва да се отказваме от тях, а напротив. Трябва да ги държим силно и да не ги изпускаме, докато не ги направим реални!

Понякога ги постигаме бързо, друг път има препятствия пред нас – липса на време, средства или възможности… няма проста формула и точно уравнение. Всеки път сме поставени пред различни възможности, избори и шансове, които можем да използваме. Точно това е и „Сбъдни желание“ - шанс, който може да донесе най-голямата радост – усмивката на любимия човек. Това е изборът, който трябва да направите, за да зарадвате най-близките си хора, като допринесете за реализирането на техните желания.

До финала на играта, сбъдваща мечти, остава 1 седмица, 7 дена, 168 часа, 10 080 минути и 604 800 секунди. Само 10 080 минути, от които са необходими едва 5 за създаването на едно видео. 604 800 секунди, от които трябва 1, за да вземете решение и да се включите в надпреварата. Независимо дали са за нов диван за хола, екскурзия до Дисниленд или ремонт на покрива на къщата. Сватбено пътешествие до Хавай или посещение на концерт на любим изпълнител, ние искаме да знаем какви са мечтите ви! Всяка една заслужава да се включи в надпреварата и да получи шанс да види бял свят!

Към момента са създадени над 70 видео клипа, над 70 мечти, които хората искат да сбъднат и няма нито една с една еднакви!

Тук поставяме и нашето предизвикателство към вас да вярвате в красотата на мечтите си, да не се отказвате от тях и да се включите в играта „Сбъдни желание“. Възможностите и шансовете са навсякъде, от вас се изисква само да се оглеждате и да вземете решението да се възползвате от тях! Колкото до нас… ние ще продължаваме да сбъдваме мечти по един или друг начин! Винаги с желание и широка усмивка!


Симона Шангова

Екип "Дигитален маркетинг и реклама"

Експерт "Дигитален маркетинг“

Вижте всички статии от Симона Шангова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни