УниКредит Булбанк сбъдва желания

УниКредит Булбанк сбъдва желания

Чувството да направиш любим човек щастлив е безценно. Това е незабравим момент, който оставя спомени завинаги. Именно това се крие в основата на новата игра, организирана от УниКредит Булбанк „Сбъдни желание“.

Всички си имаме малки мечти, за които все не ни остава време или си казваме, че могат да почакат и така често си остават неосъществени. Със сигурност всеки има поне един близък човек, за когото е готов да убие ламя или да отиде през девет планини в десета. Е, разбира се има и много по-лесни начини да го направите, без това да ви коства много. Трябва ви само малко време, усмивка и желание да направите някого щастлив.

„Сбъдни желание“ е платформа за осъществяване на мечти. Необходимо е само да се регистрирате и да качите няколко снимки, с описание на желанието на вашия роднина или приятел. Платформата сама генерира видео, с което ще участвате в играта.

След 1 месец жури ще избере най-оригиналното видео, а победителят ще получи ваучер за 5 000 лева според желанието, което би искал да сбъдне сбъдне и възможността неговата история да бъде представена в рекламен клип на банката.

 Например, ако мечтата ни е да направим нова детска стая за децата ни и го разкажем по интересен начин, ще получим ваучер за мебелин магазин.

Споделяйте видеата, пращайте ги на приятели и близки, защото втората награда в играта, ще определи публиката. Авторът на най-харесвания клип ще получи ваучер за почивка на стойност 400 лева.

Награди

 

 

 

 

 

 

Жури

Искам да Ви подканя да отделите малко от времето си и да развинтите креативните си възможности, за да направите едно симпатично видео, с което да сбъднете мечтата на някого, когото обичате.
Аз се съгласих да бъда жури на тези видеа защото наистина идеята е да отприщим креативността на много хора, които обичат много други хора – създава се един облак от позитивна енергия.

Мисля, че това е отлична инициатива и съм много щастлив да участвам в нея.
Защо ли, защото винаги е хубаво да направиш нещо добро за хората.Бъдете иновативни, смели и поемете риска да покажете цялата си любов. Не се притеснявайте да излезете от зоната си на комфорт.

 Идеята да се помага е много хубава и когато се правят хубави изненади, когато се прави нещо добро за някой друг, това лекува обществото, това ни кара да бъдем по-добри и мисля, че точно поради тази причина тази идея ще сработи.
Всеки има нужда да види, че някой се грижи за него, че някой се вълнува за бъдещето му и иска да му помогне – направете просто едно дорбо, помогнете на човека, който е до вас и който има нужда от това. 

Мисля, че по професия съм мечтател, така че с удоволствие приех поканата да бъда част от това жури, което ще сбъдва мечти.Нямам търпение да чуя вашите истории. Ще търся нещо интересно и изключително, за което искате да похарчите тези пари, така че пишете вдъхновено и очаквам да видя резултата скоро.

 


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни