С любов #ЗаТеб

С любов #ЗаТеб

Къде е попълването на платежно нареждане в мобилното банкиране, къде е романтиката? Не са далече, особено в Булбанк Мобайл. Поканихме клиентите на приложението да напишат #затеб и оригинално обяснение за причината за превода в полето „основание“. Обещахме и награда. 

Получихме стотици любопитни „основания“, кое от кое по-оригинални. И както можете да се досетите, много от тях бяха посветени на любовта. От семплото „Мишленце, #за теб“ и признанието „Защото те обичам #за теб“, до категоричната заявка „Ще те гушкам цял живот!!!. Оказа се, че практичната нужда от паричен превод се комбинира успешно с романтично послание, ето това например стопли сърцата ни: „любов моя, нека щом дойда в софия, да купим топла шапчица #затеб“. Подобен е случаят и с Вяра, която получи следния сюрприз: „#затеб Вяра от Любовта ти за ръкавички и ботушки“.

Разбира се, оригиналните послания включваха и по-закачливи основания, някои от които почти като обява за запознанство: „Лесно запалим търси трудно гаснеща“, „Развит търси навита“, „Закъсал търси някоя да го скъса“ и др.

Сензация в екипа ни предизвика обяснението в любов към банката и към неизвестна колежка, отправено в посланието: „#затеб о банко любима, за червенокосата в ЦУ на Булбанк“.

Вярвате или не, „любимата“ не винаги е с лице на жена! Част от любовните послания бяха посветени на автомобили, а както всички знаем, поддръжката на автомобил върви ръка за ръка с чести парични преводи. „#затеб от Мама за предни амортисьори за Любимата“, „#затеб от Скъпата за зимни гуми за Любимата“ и #затеб бензин за шейната на дядо Коледа“ потвърдиха тази силна любов между човека и машината, която само истинските автоманиаци могат да разберат.

Завършваме селекцията с еднозначно и много силно основание, което приемаме с усмивка, въпреки императивния му характер: „парите са за бира,не за шопинг..... #затеб“. Усещаме, че има любов и в това послание. Любов, но и малко прикрит страх. Но ни разсмя от сърце и смятаме, че е удачен завършек на тази романтична класация. А вие обяснявали ли сте се в любов през мобилното си банкиране? Ако не, никога не е късно да го направите с Булбанк Мобайл


Георги Грънчаров

Мениджър Онлайн комуникации

Hfpshj/HsbodibspwAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Георги Грънчаров


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни