Служители на УниКредит Булбанк с Коледна благотворителна инициатива

Служители на УниКредит Булбанк с Коледна благотворителна инициатива

Липсата на сняг и истински студено време ни накара да забравим, че декември вече настъпи и идва един от най-хубавите празници в годината – Коледа – време, в което се събираме с близките си хора и правим равносметка за изминалата година. Колегите доброволци от УниКредит Булбанк не забравиха обаче една от своите традиционни инициативи – благотворителния Коледен базар за служители. Вече четвърта поредна година идеята да допринесат за една благородна кауза събира усилията на служителите от три централни сгради на банката в София – на пл. „Св. Неделя“, на ул. „Иван Вазов“ 1 и на ул. „Гюешево“ 14.

И тази година подготовката започна много преди дългоочакваното събитие с изработка на най-различни коледни украси и сувенири, които бяха надлежно събрани от отговорни колеги. Най-привлекателните артикули – домашно приготвените лакомства – пристигнаха в последния момент. Малиново тирамису, шоколадово брауни, солени и сладки торти, био напитки, мъфини и коледни меденки и питки бяха само част от вкусните изненади, които намериха своите купувачи.

Равносметката в края на деня изненада приятно всички организатори. В трите сгради на банката бяха събрани общо 13340 лв. Средствата ще отидат в подкрепа на кауза, предложена от доброволците: ремонт на стаи от Детски център за рехабилитация на онкоболни деца в УМБАЛ „Царица Йоана“, София.

Повече снимки от базара можете да видите в нашата фейсбук страница.


Мария Първанова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Nbsjb/QbswbopwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Мария Първанова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни