Пет неща, които можеш да правиш в движение с мобилното си банкиране

Пет неща, които можеш да правиш в движение с мобилното си банкиране

За над 90 % от нас мобилният телефон е денонощно в непосредствена близост. Превърнал се в неразделна част от живота ни, той предоставя все повече възможности, много от които наистина практични. Например, да управляваш личните си финанси, без да е необходимо да ходиш до банката. Само с няколко клика. Мобилното банкиране ти осигурява бързина и удобство. Преместваш екрана надясно и виждаш приходите по сметката си. Всички разходи пък са пред очите ти, плъзгайки наляво. Да направиш превод отнема само няколко клика. Виж няколко от най-полезните функции на мобилното банкиране, които ще улеснят живота ти незабавно:

Да плащаш. Без съмнение най-важната функционалност, която всеки би искал да има в мобилния си телефон, е да плати бързо, лесно и сигурно. С Булбанк Мобайл това е възможно както между собствени сметки, така и към външни. Плащането на сметки за ток, телефон и други е сред новите функции, налични в приложението, а за удобство можеш да запаметиш образци на най-често използваните преводи. Така всяко следващо плащане наистина би отнемало не повече от няколко секунди. Знаем, че времето е скъпо.

Да следиш информация за сметки и банкови карти. Освен да правиш преводи в движение, с Булбанк Мобайл можеш да следиш наличностите по банковите си карти и сметки, информация за извършените транзакции, както и текущото задължение и минимална погасителна вноска по кредитна карта. Можеш дори да заявиш нова карта, без да е необходимо да ходиш до филиала за това.

Да търсиш банкомати и филиали в близост. Колкото и полезни функции да имаш в телефона си, в един момент все пак възниква нуждата от пари в брой или посещение на банков филиал. Истината е, че въпреки бума на електронните разплащания, нито банкнотите, нито физическото присъствие на банковия служител, ще изчезнат в близките години. Булбанк Мобайл позволява да откриеш най-близкия до теб банкомат, както и да си пуснеш навигация до избраната точка. А изборът наистина е впечатляващ: над 700 банкомата и 250 клонове в България и още 14000 в цяла Европа.

Да следиш детайли за кредита си. Приложението позволява да следиш как се погасява по кредита, остатъчния размер, както и да се подсещаш за датата и размера на следващата вноска. При нужда от допълнително финансиране можеш да кандидатстваш и за потребителски кредит – онлайн, през приложението.

Да следиш актуалните валутни курсове. Ако често извършваш транзакции или други операции във валута, то следенето на актуалните валутни курсове със сигурност е важно за теб. С приложението можеш да следиш курсовете и фиксингите на най-използваните валути, а освен това имаш на разположение и валутен калкулатор.


Георги Грънчаров

Мениджър Онлайн комуникации

Hfpshj/HsbodibspwAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Георги Грънчаров


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни