Кариерен ден на УниКредит Булбанк за българи в Италия

Кариерен ден на УниКредит Булбанк за българи в Италия

Да започнеш работа в добра компания е от ключово значение за бъдещата кариера на всеки млад професионалист. Да започнеш работа в устойчива и иновативна международна компания е първа стъпка към изграждането на успешна кариера.

Водени от това убеждение, тази година в УниКредит Булбанк поехме предизвикателството да привлечем млади български таланти, които учат в чужбина, и да им помогнем да намерят своята реализация обратно в България. Идеята се зароди покрай две международни кариерни изложения за българи във Франкфурт и Лондон, където заедно с други компании срещнахме студенти и им представихме различни възможности за стаж и работа в УниКредит у дома.

Успехът на тези изложения ни провокира да организираме специален кариерен ден на УниКредит Булбанк за български студенти в Италия. И какво по-добро място от Милано, където от почти две години една от емблемите на града е футуристичната централа на УниКредит – УниКредит Тауър. На 23 май там срещнахме млади професионалисти от различни области, които имаха възможността да разговарят с Микеле Амадеи, директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране и Хана Читбайова, директор Човешки ресурси в УниКредит Булбанк. Те им разказаха за това какво означава да стартираш международна кариера в група като УниКредит и какви възможности за реализация можем да им предложим в УниКредит Булбанк у дома.

 

Освен многото въпроси, на които отговорихме по време на дискусията, поканихме участниците в събитието и на специална разходка из УниКредит Тауър, където да усетят от първа ръка какво означава да си част екипа на УниКредит, а и да се насладят на внушителната гледка Милано от високо.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни