УниКредит Булбанк – топ работодател сред опитните специалисти

УниКредит Булбанк – топ работодател сред опитните специалисти

Петото издание на форума MySuccess in Education срещна младите, активни и мотивирани студенти с мениджъри от топ компании в България. За първи път бяха организирани практически занимания – уъркшопи с три различни казуса, поставени от участващите фирми. Благодарение на тях младежите получиха възможност да се включат активно в събитието, вместо само да слушат лекции. Този формат се оказа изключително успешен и полезен не само за студентите, но и за лекторите, които получиха интересни идеи и предложения и най-важното - обратна връзка за това какви очаквания имат младите хора към тях като бъдещи работодатели.

В рамките на дискусионния панел студентите имаха възможност да избират между три организации, с чиито казуси да се справят за час и половина.

В групата на УниКредит Булбанк имаше 19 участника, които се разделиха на 2 отбора. Техни ментори, които им помагаха през цялото време със съвети и насоки, бяха специалистите от екип „Подбор“ към Управление „Човешки ресурси“ - Десислава Стоева и Александър Дойчинов. Дискусиите протекоха доста непринудено, в приятна атмосфера – студентите влизаха в роли и разиграваха различни ситуации, които предизвикаха много смях и позитивни емоции. Казусът, над който работиха младите и амбициозни хора - „УниКредит Булбанк – топ работодател сред опитните специалисти“, предизвика огромен интерес и ги провокираха да мислят креативно и да дават иновативни идеи. И в двете групи се откроиха лидери, но вместо да налагат мнението си, те споделиха своя опит с останалите, с което допринесоха за успешното реализиране на проектите. След разпалени дискусии се родиха доста свежи идеи и, въпреки кратките срокове, и двата екипа на УниКредит Булбанк успяха да изработят изключително интересни презентации, с които по-късно представиха своя казус пред публиката. Те впечатлиха не само колегите си студенти, но и гост-лекторите, които обещаха в най-скоро време да повторят успешния формат на събитието.

 


Людмила Петкова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Мениджър Онлайн комуникации

Mzvenjmb/qfulpwbAvojdsfejuhspvq/ch

Вижте всички статии от Людмила Петкова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни