Левон Хампарцумян прие топло популярното "леденото предизвикатество"

Левон Хампарцумян прие топло популярното "леденото предизвикатество"

„Предизвикателството с ледената кофа вода“ придоби наистина глобални измерения, след като стотици хиляди хора се включиха със собствени видео клипове в полза на глобалната кампания срещу АЛС (амиотрофичната латерална склероза).

Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян също беше предизвикан да участва в българска версия на кампанията, този път в подкрепа на пострадалите от наводнението в Мизия. Предизвикателството дойде от ПР експерта Максим Бехар, който засне свое видео, поливайки се със студена вода в своя офис.

Хампарцумян отговори топло на „леденото предизвикателство“ и потвърди участие в кампанията за помагане на Мизия с видео и с пост във Facebook профила си.

Както вземането на студен душ сутрин за здраве, което той сподели че прави, Хампарцумян предпочете дарителският акт да остане частен, но увери, че надвишава многократно предизвикателството.

Предизвикателството, което банкерът отправи към всички ни:

“Има обаче и една голяма разлика между нашата кауза за Мизия и световната ледена кауза. Нашата кауза за пореден път решава проблем на парче, а целта на световната кампания е да се намери стратегическото решение - лек за тежка болест. Отправям предизвикателство към всички ни - да работим така, че да си подредим къщичката България и както с болестта ALS да инвестираме в решаване на проблемите изцяло,за да се налага по-рядко да събираме помощ на парче”.

Вижте видеото:


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни