"Моята банка на бъдещето" - ново предизвикателство към студентите

"Моята банка на бъдещето" - ново предизвикателство към студентите

Все по-често чуваме изрази като „Банкиране на бъдещето“, „Бизнесът на бъдещето“, „Училище на бъдещето“… А дали това „бъдеще“ вече не е наше настояще? Иновациите, новите технологии, социалните медии са постоянно с нас, около нас и между нас. Въпреки това ние продължаваме да наричаме нашата програма „Моята банка на бъдещето“. Защо ли? Защото това всъщност е банката такава, каквато си я представяте вие, младите и ентусиазирани студенти. Тези от вас, които имат мотивацията, желанието да променят и моделират своето бъдеще. Ние единствено ви предоставяме поле за изява. Всичко останало зависи от вас.

Моята банка на бъдещето или кога започна всичко

Създадохме програмата „Моята банка на бъдещето” за младите хора, които искат да се впуснат в приключението да изживеят няколко вълнуващи месеца, потопени в света на банкирането и иновациите. Програмата се реализира с подкрепата на онлайн платформата www.kosher.bg и в нея можете да се включите ако сте студенти от различни университети и специалности свързани с финансите, икономиката, маркетинга, информационните технологии и др.Тази година навършваме 3 години. Вече сме проходили, проговорили и сме готови за нови предизвикателства. Надяваме се вие да успеете да ни научите на „нови движения“, да ни предизвикате и да откриете в наше лице съмишленици и приятели.

Какво се случи по време на миналогодишното издание

8 отбора

6 проекта

1 отбор победител

4 реализирани идеи

6 участника в стажантската програма

3 стажанти, назначени на работа след края на стажа

„Програмата „Моята банка на бъдещето” е чудесен начин да предизвикаш себе си и да се докоснеш до процеса на превръщане на една идея в реалност. Срещнах се с много интересни хора, с които в последствие работихме заедно по други проекти, срещахме се на другия край на Европа и създадохме трайни приятелства и контакти.“, сподели Преслав Райков, част от екипа победител в Моята банка на бъдещето 2.0. „Работейки усърдно и давайки всичко от себе си, на финала успехът дойде от факта, че всички ние вярвахме в продукта, който предлагаме. На всички бъдещи участници мога да кажа, че това е перфектна възможност да развият своите практически умения извън университета“, допълва още Преслав.

Какво ви предлагаме тази година

Да си изберете проект, който ви вдъхновява. Да развихрите въображението си, без ограничения и рамки. Да извлечете най-доброто от работата с доказани професионалисти от банката, които ще бъдат ваши ментори през цялото време. Общо пет проекта от различни направления на банковия бизнес очакват своите екипи. Ще ви обучаваме, ще ви подкрепяме и ще ви предизвикваме. Финалната права ще бъде изпълнена с много емоции, тъй като там ще ви очакват топ мениджъри от банката, пред които ще представите своите смели идеи. А накрая някои от вас ще имат шанса да станат част от семейството на УниКредит.

Осмелете се и участвайте

Регистрирайте клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и изразете желанието си да станете част от програмата „Моята банка на бъдещето 3.0”

Направете го не по-късно от 07 септември 2014 г.

Началото на програмата ще бъде в края на септември и ще приключи до началото на декември 2014 г.

Снимки от миналогодишното издание на програмата “Моята банка на бъдещето” може да видите във Facebook страницата на банката.

Ако имате въпроси, ние сме на ваше разположение!Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни