Ежедневно срещаме герои

Ежедневно срещаме герои

Ежедневно срещаме герои. Те не носят мантии, липсват им отличителни знаци и нямат супер сили. Всъщност имат една супер сила, а именно - висок професионализъм.

Ще ви разкажем накратко три такива истории*:

Искра Станчева, консултант физически лица, и Ваня Русева, специалист Продажби във филиал на УниКредит Булбанк във Варна успяват да предотвратят измама на стойност 100хил. лева. Благодарение на опита си в банката и отговорното отношение към работата, ситуацията е разрешена адекватно, а извършителят на измамата е заловен.

Доверието е основната стока, която банката продава - това напълно се потвърждава от действията на Красимира Енчева, специалист обслужване на клиенти в клона на банката в Добрич. С една идея повече бдителност и внимание към детайла, Красимира предотвратява измама за 50 хил. лева. Подобно на сцена от криминален сериал, след разплитането на мистерията, извършителят е задържан от полицията.

Димитър Ганев, служител на фирма „ВИП Секюрити“, гр. Бургас, е другият герой от нашия банков разказ. Димитър намира плик с голяма сума пари пред клона на банката, след което информира банковите служители. Веднага е извършена проверка, клиентката е намерена, а сумата е върната.

Историите и лица са напълно реални, те са супер герои с работно време. Посрещат ни във филиалите на УниКредит Булбанк, грижат се за нас и парите ни. И както разказите завършват с поука, нека и тази ни научи, че един по-внимателен поглед, шесто чувство или благородна постъпка могат да променят съдби. Отношението е, което има значение.

Ако и вие познавате истински герои в банкирането, не се колебайте да споделите историите им с нас на qsAvojdfsejuhspvq/ch.

* Благодарим на колегите, изготвили информационния бюлетин на Управление „Сигурност“, за предоставените истории.Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни