"По пътя на звездите" към Финала на UEFA Champions League

"По пътя на звездите" към Финала на UEFA Champions League

Още от епохата на Великите географски открития звездите са играли ключова роля за някои от най-значимите моменти в човешката цивилизация. По тях са се ориентирали мореплавателите, потеглящи от португалските пристанища към нови и непознати земи. По тях са гадаели за бъдещето, на тях са възлагали надеждите си. Когато звездите се подредят на небосвода, обикновено се случват велики неща.

Тази пролет отново възлагаме големи надежди на звездите. А те вече се подредиха в обещаваща конфигурация. Мястото отново е Португалия, а стадионът „Ещадио да Луж“ в Лисабон ще се превърне в арена на дългоочаквания Финал в тазгодишния сезон на UEFA Champions League. По пътя на звездите тръгнаха най-добрите европейски футболни клубове. Само два от тях обаче достигнаха Финала. Испанските грандове Атлетико Мадрид и Реал Мадрид ще се изправят един срещу друг в двубой за най-престижния европейски трофей- Купата на UEFA Champions League.

За трета поредна година УниКредит Булбанк организира онлайн кампания сред своите последователи в социалните мрежи с голяма награда билети за Финала на UEFA Champions League. Целта ни отново бе да предоставим на българските футболни фенове уникалната възможност, която дава партньорството между УниКредит и най-престижния футболен турнир в Европа. Онлайн играта „По пътя на звездите“ отправи предизвикателство към почитателите на футбола да тестват своите познания за историята на UEFA Champions League, като отговорят на въпросите на италианския стратег Фабио Капело. Всеки участник имаше възможността да трупа точки и да се издига в класирането, печелейки специални значки – „Първа резерва“, „Голмайстор“, „Суперзвезда“ и други. В надпреварата взеха участие над 5200 футболни фена от България, а в началото на май в присъствието на нотариус изтеглихме и името на късметлията, който ще получи шанса да гледа Финала на UEFA Champions League от ВИП ложата на стадиона в Лисабон.

Цветелина Балабанова от София ще лети за португалската столица благодарение на УниКредит Булбанк. Тя получи наградата си лично от главния изпълнителен директор на банката Левон Хампарцумян. Верни на концепцията, че животът, както и футболът, е низ от върхове и падове, сме сигурни, че преживяването ще бъде върхово изживяване за всеки фен на най-великата игра. Освен Цветелина, още 14 други участници в кампанията получиха специални награди – колекционерски комплекти съдийски монети на UEFA Champions League за Сезон 2013/2014 и футболни сувенири с логото на турнира и на официалната банка УниКредит.

С нетърпение очакваме Цветелина да сподели емоциите си от Финала. А вие не пропускайте дългоочаквания мач – тази неделя звездите ще са в особено успешна конфигурация!


Георги Грънчаров

Мениджър Онлайн комуникации

Hfpshj/HsbodibspwAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Георги Грънчаров


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни