Мисия Успех в търсене на успешните дами

Мисия Успех в търсене на успешните дами

В края на миналата година Cosmopolitan с подкрепата на УниКредит Булбанк запретна ръкави в търсене на млади и успели момичета. Кампанията стартира като продължение на инициативата на списанието Усмихната, Успешна, Удивителна. В конкурса можеха да участват всички млади и образовани дами , които са постигнали успехи в някоя от следните две категории: Личен или академичен успех – да съчетават успешно майчинството и следването; да отделят лично време в ползва на обществени проекти и каузи; освен отлични оценки, да имат разработени и публикувани научни работи или да са направили интересно научно откритие. В категорията за професионален успех или малък бизнес идеалните кандидатки трябваше да са постигнали израстване в йерархията на компанията, за която работят, или да имат собствен бизнес.

В хода на подбор измежду множеството заслужили кандидатки бяха ангажирани три успешни дами от бизнеса - Детелина Стаменова главен редактор на списание Cosmopolitan, Екатерина Кирилова директор Маркетинг и клиентски сегменти в УниКредит Булбанк и Елица Кацарска Клиентски сегменти в Л‘Ореал. Те успяха да изберат по пет финалистки във всяка от двете категории.

 

На специална церемония в дамски филиал Донна на УниКредит Булбанк снощи бяха наградени двете победителки в надпреварата. Евдокия Федорченко стана победителката в категорията „Професионален успех или малък бизнес“. Тя е собственик на семейна фирма за реклама и дизайн, която е на пазара повече от 10 години. Създател е и на модна линия чанти, изработени от еко материали. В категорията „Личен или академичен успех“ приза спечели Надя Попова. Тя е едва на тридесет години, но е вече млада майка на две деца. Дипломиран магистър е и работи като инспектор в Митница Бургас.

С финала на тази инициатива екипът на Cosmopolitan и УниКредит Булбанк дадоха обещание да продължат търсенето на предприемчиви, активни и уверени в себе си млади хора, които заслужават подкрепа и признание за своите лични и професионални успехи.


Мария Първанова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Nbsjb/QbswbopwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Мария Първанова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни