УниКредит Италия пуска развлекателния сериал "Семейство Конти" в социалните мрежи

УниКредит Италия пуска развлекателния сериал "Семейство Конти" в социалните мрежи

УниКредит Италия въвежда нова безплатна услуга по нестандартен начин – с онлайн ситкома „Семейство Конти и бюджетът Били“. Услугата е т.нар. Семеен баланс – онлайн функционалност на банката, която позволява още по-прецизно управление на финансите, бюджета и баланса на семейството.

Ситкомът вече стартира с няколко епизода и ще върви онлайн до 16 декември. За говорещите италиански ще представлява интерес историята на семейство Конти - обикновено семейство със своите положителни страни и (предимно) дефекти, в което всеки от членовете има собствени отличителни нагласи за правене на разходи, характерни за типичните профили на инициативата Семеен баланс. Любопитен е начинът на комуникация, избран за популяризиране на услугата. Става въпрос за една следваща стъпка в отношенията на банката и нейните клиенти, основана на споделяне на съдържанието и educational entertainment, което включва ангажиращи и интересни разкази в платформите на социалните медии.

Освен ситкома, във фейсбук профила на банката в Италия стартира и конкурс, в който потребителите могат действително да изберат цел и да се опитат да спечелят награда, определена съобразно техните интереси. Очаква се поредицата да бъде излъчена и в някои от подходящи за целта телевизионни канали.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни