Спечелете билети за мача "Лудогорец" - "Базел"

Спечелете билети за мача "Лудогорец" - "Базел"

Българският шампион по футбол „Лудогорец“ излиза срещу швейцарския „Базел“ тази сряда от 21:45 ч. на националния стадион „В. Левски“ в първа среща от плейофите на Шампионската лига. Отборът има историческия шанс да влезе в групите на UEFA Champions League – най-престижния европейски клубен турнир по футбол.

УниКредит Булбанк, като част от UniCredit - официалната банка на UEFA Champions League, споделя вълнението на българските фенове от предстоящата среща. Нека заедно бъдем на стадиона и да подкрепим момчетата, като им вдъхнем кураж да продължат напред!

Специално за читателите на корпоративния блог на УниКредит Булбанк имаме малка изненада – билети за утрешния мач между „Лудогорец“ и „Базел“. Двама от вас ще спечелят по два билета за Ложа 5 в Сектор А на националния стадион. Единственото, което трябва да направите, е да оставите името си като коментар под настоящата публикация до 17 ч. днес, 20 август 2013 г.

Ще изтеглим имената на двамата късметлии на случаен принцип. Точно в 17:15 ч. ще обявим имената им във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк. Следете ни във фейсбук – ако видите името си, напишете ни на лично съобщение телефонния си номер, за да се свържем с вас и да ви кажем къде можете да получите своите билети.

Ще се видим на стадиона!

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

УниКредит Булбанк

QSAvojdsfejuhspvq/ch


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни