Месец на фотографията: Фото изложба "За нея" в Дамски филиал "Донна"

Месец на фотографията: Фото изложба "За нея" в Дамски филиал "Донна"

Един нестандартен и затрогващ образ на женската душевност разкрива изложбата „За нея“, с автори Даниела Емануилова и Теодора Лилян. Творбите са представени като част от Месеца на фотографията, инициатива на национално сдружение Фотографска академия „Янка Кюркчиева". УниКредит Булбанк подкрепя проекта като официална банка, традиционно ангажирана в проекти от областта на културата и изкуството.

Изборът на жената като тема на изложбата не е случаен – обект на вдъхновение и вечна енигма, от векове нейният образ е предизвикателство за артистичния свят. 40 впечатляващи фотографии разкриват ярките противоречия в женския образ – толкова силен и непримирим, и в същото време крехък, нежен и затрогващ. Ефектът на контраста се подсилва от изцяло черно-белите образи, запазили натуралната светлина и внушение на средата, в която са заснети.

Неслучайно „За нея“ е разположена в първия Дамски филиал „Донна“ на УниКредит Булбанк. Изборът на място за изложбата има за цел да събере на едно място изкуството с един нов модел на банково обслужване. Изложбата „За нея“ е отворена за широката публика от 7 до 19 юни без вход. Повече снимки от откриването можете да разгледате във фейсбук страницата на УниКредит Студио.

Дамски филиал „Донна“

София, ул. Алабин 58

Работно време на филиала:

8:30 - 18:00 от понеделник до петък


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни