Бързай правилно с твоя финансов съветник

Бързай правилно с твоя финансов съветник

В наши дни всеки бърза – да остави детето в детската градина, да хване трамвая, да представи презентацията на шефа…. примерите са хиляди.

Нещата започват да се случват на все по-бързи обороти. Дори леко се задъхваме, докато се опитваме да се движим със същата скорост. Нормално е при тези обстоятелства да ни е все по-трудно да следим новите продукти и услуги, които компаниите предлагат. Превключваме канала на телевизора, когато започне рекламният блок, дразним се, когато на монитора се появи банер с поредната реклама на нов автомобил, телефон или преференциални условия по кредити. Потребителите все по-трудно се впечатляват, а какво остава да бъдат изненадани от нещо ново и различно.

С две думи, това забързано време ражда нова генерация – можем да я наречем групата на препускащите. Въпросната група е залята с рекламни послания, продукти, съвети и т.н.

Именно за да улесним нашите препускащи клиенти в откриването на бързи и точни отговори, създадохме Твоят финансов съветник. Нашият инструмент помага на потребителите да се ориентират в многообразието от банкови продукти и услуги.

Достатъчно е клиентът да е наясно със своите нужди, за да избере една от категориите в Твоят финансов съветник. Останалото е в наши ръце! За по-малко от минута даваме конкретен съвет. Характерното за този инструмент е, че той се съобразява със специфичните потребности и нужди на клиента. Не го залива с информация, не се натрапва, не рекламира. Просто съветва и предлага решение. От клиента зависи дали ще последва съвета. Ако реши да се довери, процедурата по заявяване на съответния продукт е опростена и максимално кратка и ясна.

Може да се каже, че Твоят финансов съветник е една приятна пауза, в която да превключите за момент на по-бавни обороти, да помислите от какво имате нужда и да проверите дали може да го получите и на каква цена. Проверете как на www.yourfinancialadvisor.bg.

Успех!Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни