Фото изложба "Кафе по италиански" в УниКредит Студио

Фото изложба "Кафе по италиански" в УниКредит Студио

Всичко започва с едно пътешествие в Италия и с предложение за брак, направено от Иван към Елена в часовниковата кула над площад „Сан Марко“ във Венеция. Любовта на двамата фотографи към Апенините и тяхната романтична история стават основата за проекта “Кафе по италиански“ – съвместната им изложба, която вчера отвори врати в галерията за съвременно изкуство УниКредит Студио.

Над 30 фотографии представят цветните и романтични мигове, уловени от обективите на Иван Масларов (Джъмбо)и Елена Масларова (Лени) по време на пътешествието им през сърцето на Италия. Или както самите те споделят:

Някъде по пътя между кристалните води на езерото Комо на север, до прашните руини на Помпей на юг, покрай зелената шир на Тосканските лозя, зад величествената фасада на Св. Петър, сред именитите творби на Бернини и Брунелески, се носи нежен аромат на италианско кафе, вкусни каноли и пресен босилек. Това е сърцето на Италия“.

Официалното откриване събра на едно място голям брой професионални фотографи и хора с отношение към „осмото изкуство“, блогъри, както и част от италианските мениджъри на УниКредит Булбанк, които с интерес разгледаха Италия през погледа на Лени и Джъмбо.

Изложбата „Кафе по италиански“ е отворена за широката публика от 6 до 19 март 2013 г., без вход. Повече снимки от откриването можете да разгледате във фейсбук страницата на УниКредит Студио.

Галерия “УниКредит Студио”

София, ул. “Княз Ал. Батенберг 1” 12

Работно време на галерията:

10:00 - 18:30 часа от понеделник до петък

10:00 - 17:00 часа в събота

Вход свободен


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни