Изпрати подарък на любим човек във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк

Изпрати подарък на любим човек във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк

Месец февруари започна слънчево и бързо ни накара да се усмихваме повече и да се радваме на живота. Наближава и празникът, който става все по-популярен у нас с традицията да правим малки жестове за любимите си хора. Дали ще празнуваме Свети Валентин или Трифон Зарезан е без значение. Важното е да намерим малко време и няколко мили думи за най-близките си хора. Именно това е и идеята на нашата най-нова фейсбук игра „Изненадай любим човек“.

Инициативата е отворена за всички, които искат да изненадат приятно най-скъпите си хора. В периода от 4 до 11 февруари 2013 г. те трябва да напишат послание на любим човек, а ние от УниКредит Булбанк ще се постараем 20-те най-хубави от тях да достигнат своите получатели. Участниците ще могат да изберат и какво да подарим от тяхно име на най-близките им хора – букет цветя, бутилка вино или шоколадови бонбони.

Следващата седмица ще изтеглим късметлиите, а точно на 14 февруари техните избраници ще получат своите подаръци и послания, благодарение на УниКредит Булбанк. Ако искате сред тях да е и вашият любим човек, отделете няколко минути от забързаното си ежедневие, за да му напишете нещо хубаво. Ако го направите с любов, той със сигурност ще го разбере.


Мария Първанова

Управление „Връзки с обществеността и комуникации“

Nbsjb/QbswbopwbAVojDsfejuHspvq/Ch

Вижте всички статии от Мария Първанова


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни