УниКредит Булбанк изпраща двама в слънчева Сицилия

УниКредит Булбанк изпраща двама в слънчева Сицилия

Вече е февруари и е време да отгърнем нов лист от календара на УниКредит Булбанк за 2013 г. Онези от вас, които имат нашите календари и вече са го направили, вероятно са забелязали играта „Нарисувай си слънце – спечели екскурзия за двама в слънчева Сицилия!“, която е отворена за участие, както за клиенти, така и за служители на УниКредит Булбанк.

Условието за участие е притежателите на екземпляр от корпоративния календар на банката за 2013 година да нарисуват слънце в празния лист от месец февруари, после да изрежат или откъснат листа от спиралата със своята рисунка и да го изпратят в периода от 1 до 31 март 2013 г. с името и контактите си на адрес: София 1000, пл. „Света Неделя“ №7, УниКредит Булбанк, Управление „Връзки с обществеността и комуникации“ за играта „Спечели екскурзия за двама в слънчева Сицилия!“ В играта участват рисунки, получени след 1 март 2013 г.

Победителят ще бъде селектиран чрез теглене на случаен принцип, в присъствие на комисия, а името му ще бъде официално обявено в уебсайта на банката в седмицата от 15 април 2013 г.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни