Още отличия в края на годината

Още отличия в края на годината

В края на годината и непосредствено преди дългоочакваните празници УниКредит Булбанк получи още две заслужени признания.

Банката взе награда за най-силна марка в България сред финансовите институции в резултат от независимото проучване сред потребителите на българския пазар по инициатива на глобалната организация Superbrands.

Тази седмица УниКредит Булбанк получи и награда за ИТ мениджър на годината. Призът беше връчен на Пепа Колева, директор „Информационни технологии“ в УниКредит Булбанк от Томислав Дончев, министър по управление на средствата от Европейския съюз.

Под ръководството на Пепа Колева през тази година ИТ екипът на УниКредит Булбанк реализира над 50 проекта в различни области и с различен мащаб. Сред тях са развитие на внедреното решение за мобилно банкиране, внедряване на CRM система, изграждане на интерфейс в реално време между системите на банката и Борика-Банксервиз.

 

През изминалата година УниКредит Булбанк получи над 15 престижни награди от български и международни организации за “Най-добра банка” в България, “Банка на клиента”, “Банка на годината”, “Мениджър на годината”, “Доброволческа инициатива на годината” за служителите и др.

Бихме искали да благодарим на всички колеги за всеотдайната работа, амбиция и усилия, благодарение на които банката продължава да бъде лидер у нас. Пожелаваме си успехите да следват пътя ни и през новата 2013 година!

Управление “Връзки с обществеността и комуникации”


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни